»» ««

Málta több száz euróval támogatja a turistáknak

Külföld

Málta támogatja a turistákat ha közvetlenül a szállodáknál foglalnak szobákat, emellett a sportokat külön is támogatja!

Április 9-én a máltai turisztikai miniszter 3,5 millió eurós segélycsomag-programot jelentett be, aminek célja a közvetlen szállodai foglalások ösztönzése. Pénzügyi hozzájárulást kaphatnak azok a turisták, akik a nyári szünetre Máltára utaznak és szállásukat olyan 3, 4 vagy 5-csillagos hotelben, közvetlenül a helyi szállodáknál foglalják, melyek részt vesznek a programban - mondta pénteken Clayton Bartolo turisztikai miniszter.

Ez azt jelenti, hogy az ötcsillagos szállodában tartózkodó turisták 200 euróra, a négycsillagos szállodában tartózkodók 150 euróra, a háromcsillagos szállodában pedig 100 euróra jogosultak (a létszámkorlát erejéig).

A támogatást közvetlenül a szálloda adja majd a turistáknak, amit az utasok a szállodán belüli további szolgáltatásokra tudnak felhasználni, azaz szállásra, étel- és italt fogyasztásra, valamint egyéb a szállodában igénybe vehető kiegészítő szolgáltatásokra.

Emellett a máltai turisztikai hivatal 100€ vouchert ajánl búvár turistáknak. Ha már megvan a repjegyed Máltára, az MTA weboldalán kell regisztrálni. Emailben jön a voucher, és a regisztrált bázisokon lehet beváltani, amíg a készlet tart. A voucher beváltható később is, de limitált összeget különítettek el. 750.000 EUR, vagyis az első 7500 regisztráló kaphatja meg. Részletek és regisztráció: https://www.visitmalta.com/en/news-details/298

A turisztikai miniszter bejelentett egy további 3 millió eurós támogatási keretet, melyet azokra az utazásszervezőkre szánnak, akik Máltát és Gozót utazási célállomásként programozzák és reklámozzák, de kifizetésre csak abban az esetben kerülhet sor, ha az irodák szervezésében meg is érkeznek az utasok a szigetekre.

A szigetek egyébként a mai napig nyitva vannak, egy darab 72 órán belüli negatív PCR teszt segítségével most is lehet utazni.

A tervek szerint Málta június 1-jétől üdvözölheti újra tömegesen a külföldi turistákat (www.visitmalta.com/en/covid-19)

Kapcsolódó írásaink:
Minden információt Málta-ról.

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sanganeb North

Sudan

1/4 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.3) átlagos nehézségű
max: 46m, látótáv: 25m felett , driftes

szafaris megközelítészátony merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilágcápa teknős legalább 1.5m-es hal mantarája jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés