»» ««

Egy éves a hurghadai Deep Dreams búvárbázis

(Hirdetés)

2004. szeptember elsején nyitott meg az azóta is sikeresen működő magyar bázis a Vörös-tenger partján, Egyiptom egyik legnépszerűbb üdülőhelyén. A születésnap alkalmából különleges akcióval kedveskednek vendégeiknek.

A lelkes, a búvárkodás szerelmeseiből álló csapat számos magyar búvár számára ismerős lehet, hiszen az elmúlt egy évben sokan merültek velük. Saját, 23 méteres hajójukkal egy gyönyörű öbölből indulhatnak el a vendégek felfedezni a környék ismert merülőhelyeit, ahol a korallszirtek színpompás élővilága vár rájuk.

Az elégedett vendégek számára a Deep Dreams egy évessé válását pedig oly módon kívánják emlékezetessé tenni, hogy a korábban velük merülő búvárok 2005. december 1. és 2006. március 31. között a hivatalos listaárból 30% kedvezményt kapnak, amennyiben október 1-ig jelentkeznek egy túrára! Ennek köszönhetően igen kedvező áron lehet elszabadulni a téli hónapok fagyos időjárásából, hogy legalább egy pár nap erejéig élvezni lehessen a tengert és a búvárkodást.

Természetesen továbbra is élnek a túraszervezők számára felkínált, egyedi megállapodáson alapuló árak, illetve a csoporttal érkezők számára igénybe vehető kedvezmények. A napi kihajózások mellett 1-2 napos miniszafarik, illetve egy hetes búvárszafarik szervezésében szintén állnak az érdeklődők rendelkezésére, mint ahogy segítenek a szálláskeresésben is. Magyarországi partnerirodájuk segítségével pedig akár komplett utazási csomag foglalására is van lehetőség.

A Hurghada városában működő bázis mellett budapesti irodájukban is felvehető a kapcsolat a Deep Dreams búvárbázissal, de jó kiindulási pont a tájékozódáshoz a Deep Dreams honlapja (www.deepdreams.hu) is, ahol megtalálhatóak az elérhetőségek.

Minden érdeklődőt szeretettel lát a víz felett és alatt

Benz Gaby és a Deep Dreams csapata!
Minden információt -ról.

Merülőhelyek

Excalibur / Suzanna Wreck

Egypt, Red Sea

2/3 db alapján:érdekes(átlag: 4.3) átlagos nehézségű
max: 21m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítésroncs merüléskorallos, trópusi élővilág mesterséges élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés