»» ««

Egy évesek vagyunk!

Egyéb

Pontosan egy éve, 2004 szeptember 22-én indítottuk útjára búvárportálunkat.
Születésnapunk alkalmából röviden áttekintjük az elmúlt egy évben történteket, illetve fantasztikus, igazán komoly ajándékokat szeretnénk olvasóink között kisorsolni.

Egy év igazán hosszú idő, ennyi idő alatt egy embergyerek már kimondja első szavait, járni is megtanulhat - egy weboldal esetében nagyjából eldől, hogy életképes-e vagy sem.
Néhány számadat az elmúlt időszakról. Közel 700.000 oldal letöltés, átlagosan 350-400 egyéni látogató naponta. 500 hír és hosszabb írás, 1000 fotó a képtárban.
Riportot készítettük több neves hazai személyiséggel, és elértük, hogy megkeresnek a hazai rendezvények szervezői, ha szeretnék eljuttatni hírüket a magyar búvártársadalomhoz. Igen, elmondhatjuk, hogy az elsőszámú magyar hírforrás a búvárok számára a divecenter.hu lett.
A kezdeti alap szolgáltatások pedig bővültek a "Búvár -Oktató -Bázis -Bolt Adatbázissal", átkerült a "Búvároktató értékelő" oldal. Egyedülálló módon nálunk megtalálható az élvonalbeli hazai búvárfotósok legtöbb képviselőjének exkluzív portfóliója, és egy szintén példanélküli szolgáltatás, a BúvárTV.
Legújabb, születésnapi ajándékunk a portál Búvár Bazár rovata, amivel reméljük, ismét egy létező ovlasói igényt elégítünk ki.

Egy szó mint száz, szeretnénk a születésnapunkat megünnepelni, de kicsit rendhagyó módon. Az elért eredményeinket elsősorban ugyanis NEKTEK köszönhetjük, kedves olvasó, ezért Mi, az ünnepeltek szeretnénk ajándékot átnyújtani. A jubileum alkalmából a regisztrált, és a mellékelt véleménynyilvánító kérdőívet kitöltő olvasóink között nagyértékű nyereményeket sorsolunk ki.

Milyen ajándékaink vannak?

- A Divex Búvár Szakáruház felajánlásának köszönhetően, egyik szerencsés válaszolónk egy alkalomra és egy főre szóló, 25 százalékos vásárlási kedvezményt kap a Divex Búvár Szakáruházban, összeghatártól függetlenül. (A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható és az akciós termékekre nem érvényes.)


- A Búvártanoda iskola felajánlásából egy darab "Open Water tanfolyam" ajándékutalványt 49.900Ft értékben (Tartalmazza a tanfolyam teljes költségét, hazai nyílt vízi merülésekkel, vizsgával. Nem tartalmazza a regisztrációs díjat, esetleges szállás és utazás költségeket. Az utalvány bármilyen más búvártanfolyam árába beszámítható, és átruházható.)


- A DeepDreams hurghadai magyar búvárbázis felajánlásából egy fő számára öt napos merülési csomagra szóló 30%-os kedvezmény, vagy ha az illető még nem búvár, akkor egy ingyenes bemutató (intró) merülés. (A kedvezmény a meghirdetett csomagárra vonatkozik, és az azon felüli költségekre nem érvényes.)



- a UEF magyar oktatási rendszer felajánlásából 2 db, a két nyertes által szabadon választható UEF búvárkiadvány (Merülések roncsokban, Merülések szabadtüdővel, Haladó búvárismeretek).



- Az ASP Magyarország Kft felajánlásából egy darab 8 napos gyöngyhalász lux biztosítás (tetszőleges országra szóló, 2005 december 31-ig kell beváltani, és átruházható)



A sorsolás során hat szerencsés kitöltőt sorsolunk ki, a helyezettek húzási sorrendben választhatnak a fenti nyeremények közül. A sorsolásra szeptember 30-án kerül sor, a kérdőívek beküldési határideje szeptember 29. éjfél.
A kérdőív beküldési határideje lejárt, a sorsolás eredménye.
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Thistlegorm Wreck

Egypt, Red Sea

10/17 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.4) nehéz körülmények
max: 31m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítésroncs merüléskorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajok mesterséges élőhelyjelentős halraj nyílt vízben legalább 1.5m-es hal teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés