»» ««

Oszd meg velünk búvárkalandjaidat!

Egyéb

A születésnapi játékhoz kapcsolódó kérdőívek gyors kiértékelése után elhatároztuk, hogy a honlapunkról ítéletet mondó olvasóinkat is megpróbáljuk bevonni a divecenter.hu cikkírói közé.

A tényszerű adatok ugyanis azt mutatják, hogy azt szeretnétek, ha több írás szerepelne honlapunkon búvártúrákról, egzotikus merülőhelyekről. Mi pedig - első az olvasó! - elhatároztuk, hogy egy világ körüli utazás során szerzett élményeinket osztjuk meg veletek, már azt is eldöntöttük, melyikünk indul el nyugatra, és melyikünk keletre, hogy számos kaland után valahol Ausztráliában fussunk össze... Félretéve a tréfát, az jutott eszünkbe, hogy ha már mi nem is juthatunk el mindenhová, azért bizonyára sokan megfordultak már számunkra ismeretlen helyeken. Aki pedig utazott, merült, élményeket szerzett, netán fotókat is készített, akár egy cikkben is összefoglalhatná élményeit, mindannyiunk számára. Az utazók számára minden tapasztalat érdekes, legyen az jó vagy rossz, tehát az sem baj, ha nem életed legszebb búvárélményei közül választasz, a helyet nem ismerők számára akkor is tanulságos lesz írásod.

Persze tudjuk, nem mindenki gondolja ugyanazt egy jó cikkről, netán nincs tapasztalata az írásban. Nos, mi természetesen a magunk részéről segítünk a szerkesztésben. Jó lenne, ha a cikkek bizonyos alapvető kritériumoknak megfelelnének:
- a divecenteren még nem szereplő helyek értelemszerűen előnyt élveznek;
- a cikk ne legyen túl hosszú, naplójellegű, de ne is túl rövid, felsorolásszerű;
- tartalmazzon alapvető információkat az úticélról, odajutásról, merülési lehetőségekről, árakról;
- természetesen essen szó a merülésekről, mik a fő látnivalók (élőlények, roncsok);
- és nem árt, ha képeket is tud mellékelni a szerző.
Még mielőtt bárki elriadna, ez csak egy kis vázlatos összefoglalása annak, hogy mi az, amit egy érdekes, és egyben informatív cikkben szerintünk szerepeltetni ajánlatos. Bár a szerző dolga egyszerű: elég, ha végigolvassa a már megjelent írásokat, és eldönti, melyik stílus áll hozzá közel, mi az, amitől a számára egy cikk jó - és ezt próbálja a sajátjában megvalósítani. Várjuk írásaitokat!

Szintén hiányosságként felróttátok nekünk, hogy foglalkozhatnánk többet felszerelésekkel. Nos, anyagi lehetőségeink nem csak a világutazást illetően végesek - tehát örömmel várjuk azoknak a búvárboltoknak, forgalmazóknak a megkeresését, akik szívesen rendelkezésre bocsájtanák új, érdekes felszereléseiket, hogy írhassunk róluk. 
Nem ígérjük, hogy nálunk hozzáértőbb tesztelő nincs a világon, és sajnos arra sincs garancia, hogy mindig mindenről jó véleménnyel leszünk. De azt vállaljuk, hogy igyekszünk mindent úgy kipróbálni, hogy következtetéseink az olvasóink többségét kitevő kedvtelési búvárok számára értékesek legyenek.

Amennyiben bármelyik ügyben fel kívánod venni velünk a kapcsolatot, kérünk, írj e-mail címünkre, vagy regisztrált tagként használd a Hír küldése menüpontot!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Tobia Island (Sandy Island)

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 35m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilág tengeri füves élőhelynagy rája teknős legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés