»» ««

2006 legyen a búvárkodás éve!

Egyéb

Megszokhattuk, hogy van éve, hónapja, napja mindenféle olyan dolognak, amire valakik fontosnak tartották felhívni a figyelmet. Nos, mi természetesen nem a hivatalos formát erőltetjük, hanem inkább azt javasoljuk minden kedves olvasónknak, hogy valamennyi jó lehetőséget kihasználva merüljenek és szerezzenek új élményeket.

Nekünk az elmúlt év hasonlóképpen zajlott, többek között a divecenter.hu miatt, és a két ünnep között meg is kaptuk személyre szabott ajándékunkat az egymilliomodik oldalletöltéssel, emellett a december az ünnepek dacára minden eddiginél több látogatót vonzott honlapunkra, és átléptük a bűvös havi százezret! 
Miközben odakinn havazik és kucsmát, nagykabátot kívánna a hőmérséklet, mi lélekben távoli vizeken járunk és utakat tervezünk. A számok ismeretében már tudjuk, hogy nem vagyunk egyedül a szenvedélyünkkel, és reméljük, mind többen leszünk, akik számára a búvárkodás fontos lesz 2006-ban is. 
Persze tisztában kell lenni a felelőségünkkel is, hiszen a több búvárnak többet kell tenni azért, hogy megőrizzük a természet épségét. Mert merülni jó - de csak ott, ahol az élővilágnak is jó. Így hát talán szerencsésebb lenne kijavítani a címet úgy: 2006 legyen a búvárkodás és a vizek élővilágának éve!

Boldog új évet kívánunk!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Tiran, Jackson Reef

Egypt, Red Sea

3/5 db alapján:érdekes(átlag: 4.4) könnyű körülmények
max: 40m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajokteknős jelentős halraj nyílt vízben legalább 1.5m-es hal cápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés