»» ««

A Külügyminisztérium közleménye az iszlám országokról

Egyéb

A konzuli közleményt annak kapcsán adták ki, hogy az utóbbi napokban a Mohamed-karikatúrák kapcsán több országban is atrocitások történtek.

A konzuli közlemény így fogalmaz: "A Külügyminisztérium javasolja, hogy a jelentős muzulmán lakossággal bíró országokba, illetve térségekbe utazó magyar állampolgárok különös körültekintéssel készüljenek fel utazásukra, tanúsítsanak fokozott elővigyázatosságot az utazás idején, kerüljék a tömegdemonstrációk helyszíneit. Viselkedésükkel és öltözködésükkel pedig tartsák tiszteletben a helyi szokásokat és hagyományokat."

Mindez a magyar búvárokat is érintheti, akik közül sokan utaznak ebben az időszakban többek között Egyiptomba. Bár még nem kaptunk híreket arról, hogy komolyra fordult volna a helyzet, érdemes mindenkinek megfontoltan viselkedni, bárhova is megy. Bízunk benne, hogy remélhetően rövid időn belül lezárul majd a vita a karikatúrák ügyével kapcsolatban. Az egész konfliktus azért is érthetetlen, mert utazóként számos alkalommal szerezhettünk tapasztalatokat a muszlimok kedvességéről, vendégszeretéről. Nem lenne jó, ha a hétköznapi emberek közé is éket verne ez az incidens.

Kapcsolódó link: Külügyminisztérium


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Finolhoss

Maldives

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 26m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelyteknős

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés