»» ««

Foci óriás teknősök és búvárok között

Külföld

Mert az állatvilág sem maradhat ki a labda kergetésének sportjából. Persze, erről talán nem a vízi állatok döntöttek. Mármint, hogy próbára teszik labdavezetési technikájukat.

Japán halak a brazilok ellen

Az egyik extrémitás Japánhoz köthető, ahol annyira a szurkolás lázában éltek a Vb alatt, hogy még a halakat is focira szoktatták. Ugyanis, víz alatti foci világbajnokságot rendeztek akváriumi halak számára.

A halak foci Vb-jén is két csapat mérkőzik. A kezdő játékot a brazil halak játszották a japán hal csapattal. A kezdősípot jelentő labdabedobás után azonnal a sárgában játszó brazilok szerezték meg a "vízilabdát". Majd, - állítólag - pontos adogatásokkal, fejesekkel uralták az akváriumi pályát a kék pikkelyes japán halakkal szemben.
"A focit a világon szinte mindenki szereti, úgyhogy óriási a sikerünk."- mondta a japán vízi vb szervezője.


Ehető labda

Az akváriumi foci világbajnokságon egyébként naponta két meccset is játszanak. A halak pedig imádják az ínyenc rákcsemegéből gyúrt lasztit, amelyet örömmámorban úszva követnek.

Teknősök - búvárok: 1:1

De, nem csak a halak focizhatnak, hanem a teknősök is. Akiknek ellenfélként ráadásul búvárok jutottak. Kínában ugyanis, az egyik vízi parkban teknősökkel játszhatnak kapura a merülők.

Az nem derült ki, hogy az állatok vagy a vállalkozó kedvű búvárok kedvelik-e jobban a nem mindennapi sportot, amiben általában igen nehéz eredményt hirdetni. Hiszen, melyik búvár örülne, ha egy borsos árba kerülő merülés után azzal térne haza, hogy "ez állati, megvertek a teknősök".

[ extreme ]


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Gubal Island - Wreck

Egypt, Red Sea

10/14 db alapján:érdekes(átlag: 4.3) átlagos nehézségű
max: 15m, látótáv: 10-25m , áramlás

szafaris megközelítésroncs merülés scenic, nézelődős merüléshomokos élőhelylegalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés