»» ««

Két évesek vagyunk

Egyéb

Pont két éve, 2004 szeptember 22-én délután indítottuk útjára a divecenter.hu búvárportált.

Két év hosszú idő. Azt tudtuk, hogy egy évet biztosan megérünk, de azt csak reméltük, hogy két évesek is leszünk. Amikor belekezdtük, az volt az indíttatás, hogy legyen egy magyar nyelvű búvárkodásról szóló hír- és szolgáltató portál. Egy évig csináljuk aztán számot vetünk, érdemes-e küzdeni, vagy sem. Szerencsére a dolog tetszett a magyar búvároknak, és legszebb reményeinket beigazolva elkezdtünk szárnyalni.

Sokan kérdezik hogy csináljuk? Ahhoz, hogy idáig jussunk, rengeteg munkára, szabadidőnk nagyrészének feláldozására volt szükség, hiszen mindketten a főállásunk mellett végezzük a portál üzemeltetését. Mindehhez erőt a rengeteg gratuláló, támogató olvasói visszajelzés, a búvárkodás iránti szeretet és nem utolsó sorban a minket bizalmunkkal megtisztelő hírdetőink adnak.
Kicsit színpadias volt ez a mondat, de tényleg így van. A folyamatos pozitív visszacsatolás az, ami életben tartja a lelkesedésünket, hogy érdemes csinálnunk. Sajnos a magyar búvártársadalom annyira szűk, hogy mindezt tisztán üzleti alapokon nem lehetne csinálni- vagy szeretetből, vagy sehogy.

Ilyen visszacsatolást jelentenek a folyamatosan növekvő számadatok:
Több mint 2 millió oldalletöltés a két év során, havonta immár állandósult a 130.000 körüli átlag. A csúcs idén júliusban, 163.788 találat. 920 cikk, hír és 2000, bátran mondhatom egyre színvonalasabb amatőr fotó a képtárban. A bazárunkban eddig 270 tétel fordult meg, és jelenleg 91 Magyarországon működő búvár -iskolát, -boltot, -bázis vagy -klubot tartunk nyilván. 454 regisztrált tagunk van, bár egyelőre semmihez nincs szükség regisztrációra, tehát ennél jóval több látogatónk van. Mi olyan 1500 körülire tippeljük a rendszeresen visszajárókat a statisztikák alapján.

Ezúton szeretnénk megköszönni minden olvasónknak, barátunknak, hirdetőnknek az eddigi támogatást! Reméljük még sok-sok éven át tudunk egy olyan búvárportált készíteni, amit szívesen olvasnak közös kedvtelésünk hazai szerelmesei.
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Abu Nuhas, Chrisoula K Wreck (Marcus)

Egypt, Red Sea

4/6 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 27m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítésfal merülés roncs merüléskorallos, trópusi élővilág mesterséges élőhelylegalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés