»» ««

Az AquaLung 2009-es újdonságai

(Hirdetés)
1/2. oldal

Izgalmas újdonságokkal rukkol elő a jövő évben az egyik legismertebb felszerelésgyártó.

Talán csak a fiatalabb korosztály miatt említem Cousteau kapitány nevét, aki nemcsak tengeri útjairól volt híres, de 1943-ban ő találta fel a világ első könnyűbúvár nyomáscsökkentőjét. Néhány évvel később céget alapított Aqualung néven, ami mára a világ legnagyobb búvárfelszerelés gyártójává fejlődött ki. Termékei az Északi-sarktól a Déliig mindenhol megtalálható- ezzel lefedve a világ búvárfelszerelés gyártásának a 70 százalékát.

Reduktorait, a katonai és ipari felhasználáson keresztül a hétköznapi hobby búvár is nagy megelégedéssel használja, mivel a több, mint 60 éves tapasztalat a legjobb garancia a minőségre.

Ebben az írásban pedig az AquaLung izgalmas, 2009-es újdonságairól szeretnék beszélni.

Reduktorok:

A jó öreg és megbízható Titán LX nemcsak ráncfelvarráson ment keresztül, de egy teljesen új vízmentes, kiegyensúlyozott első lépcsővel gazdagodott (ACD System), ami a réginél kisebb mérete ellenére a réginél nagyobb levegőátfolyást biztosít. Az első lépcső, mely jóval kisebb a réginél, extra műanyag borítást kapott, és egy nagynyomású valamint 4 középnyomású porttal lesz elérhető. Fagymentes és nyitott kivitelben lesz kapható. Állítható második lépcsője teljesen új designt kapott.

Tavaly világújdonságként kihozott Mikron reduktor -mely a világ legkisebb és legkönnyebb kiegyensúlyozott reduktora lett- idéntől speciálisan női kivitelben is kapható lesz karbon középnyomású csővel és egy nőknek kifejlesztett speciális anatómiai csutorával felszerelve.

Az extrém merüléseknél használt Legend reduktor -mely a barlangászok kedvencévé vált- limitált szériával jelentkezik 2009-ben. Az 1-500-ig számozott külön arany kerettel legyártott LX Supreme csak előrendelés alapján lesz kapható januárban.

Természetesen a régi jól bevált típusok ezután is elérhetőek lesznek, mint a nyitott Legend, a zárt Legend LX, az állítható középnyomású Legend LX Supreme, illetve a Legend Glacia, mely -4 fokos vízig biztosítja a levegőellátást.

A fotósok és videósok nagy kedvence lett az oldalkilégzős Kronos, mely még mindig a világ legkisebb légzés-ellenállású reduktora.

Az írás a következõ lapon folytatódik!

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1 2

Merülőhelyek

Angarosh

Sudan

5/5 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) átlagos nehézségű
max: 45m, látótáv: 10-25m , áramlás

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilágcápa nagy rája legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés