»» ««

Januári végi versenyhírek

Fotózás

A Búvárfotós OB nevezési határidejéből is hátravan még egy hét, és nemzetközi versenyekre is várják a képeket, filmeket.

A magyar országos bajnokság rendezőségétől kaptunk egy levelet, amiben kérik, tegyünk említést arról, hogy lassan ideje a képküldésnek, ha valaki a részvételben gondolkodik:

"Eddig mintegy 25-en szereztek "rajtszámot" a www.buvarfotosob.hu honlapon, de csak néhányan töltöttek fel képeket. Pedig a rendezők akár kétszer ennyi indulóra is számítanak, hiszen ezúttal először van külön kompakt kategória, sőt a kompaktosok más kategóriákból sincsenek kizárva, ha teljesíteni tudják a technikai feltételeket.

Vagy lehet, hogy csak az utolsó napokban, sőt órákban indul meg a feltöltési roham? Akkor akár torlódás is lehet. Pedig olyan a pályázat honlapja, hogy a végső határidőig -2009. február 1-én 22-óráig- minden induló szabadon szerkesztheti a pályázati anyagát, feltehet, levehet és kicserélhet képeket, megváltoztathatja a címeket. A képek a nyilvánosság számára majd csak február 3. után válnak a honlapon láthatóvá. A címadás és feltöltés előtt persze gondosan el kell olvasni a pályázati kiírást, hogy a pályázati képek vágása és korrekciói, valamint a fájlnevei megfeleljenek az előírásoknak. Ügyelni kell persze arra is, hogy a képek megfeleljenek a választott kategória meghatározásának (téma és objektív), és a kép etikailag se legyen elmarasztalható. Végül, de nem utolsó sorban, sőt inkább már a képek feltöltése előtt, tegyünk eleget a nevezési feltételeknek, a kitöltött és aláírt versenyengedély kérő lap beküldésének és a nevezési díj befizetésének is."

Az ausztráliai OZTeK fotós verseny 2009. január 31-ig várja a nevezéseket, a két fő kategória a Professional és a Novice, ezeken belül pedig roncs, barlangi és nyílt vízben készült felvételeket várnak. Részletek a honlapon.

A San Diego Underwater Photographic Society nyílt nemzetközi filmes versenyt rendez, maximum 5 és fél perces filmek számára. A részvétel bárki számára nyitott, a határidő február 13., a pénzdíj 500 dollár, további információk itt.

A római Pelagos fesztiválra képeket és filmeket egyaránt várnak, több kategóriában. Ezen a versenyen külön értékelik például a profi és a kezdő filmkészítők alkotásait. Február 7-ig lehet nevezni, a pelagos.tv honlapon szereplő részvételi feltételek figyelembe vételével.
Minden információt -ról.

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Triget

Croatia (Hrvatska)

6/7 db alapján:érdekes(átlag: 3.9) átlagos nehézségű
max: 42m, látótáv: 10-25m

speedboat-os megközelítésfal merülés scenic, nézelődős merüléssziklás, hasadékos élőhelyjelentős halraj nyílt vízben cápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés