»» ««

Egy kaszkadőrlány naplója

A búvárkodásról
2/3. oldal


3.nap:

Végre valahára valaki a haj és make-up részlegről kiszedte a műhajamat. Az első nap ragasztottak pár hosszú tincset a hajamba, mert kicsivel rövidebb volt mint Dináé. Mint kiderült, szükségtelen volt az egész hajragasztózás, mert végig csuklyában voltam a jeleneteim alatt.

Egész nap a medencében voltam. Egy olyan jelenetet forgattak, ahol két dublőrt húztak ki a vízből vízisí kötélen egy motorral nagyjából 10 méter mélyről. Azután, hogy napokig csak a biztosító srácokkal lógtam, Alex Daniels (a kaszkadőr koordinátor, aki engem felvett erre munkára) végre rám és a Mike Cameronra bízta biztosító búvár szerepet. Egy platón voltunk, ahol Mike lent tartotta a szereplőket és én adtam nekik levegőt egy hooka-tömlőn amíg a kamera elkészült a jelenet forgatására.

A délutáni órákat megint az élethű elhalálozásom gyakorlásával töltöttem.
A srácok madzagokat kötöttek a végtagjaimra, majd azokat húzogatták, hogy én szépen és hihetően rángatózzak. Meg mindig eléggé görcsösen ment, de gondoltam majd meg gyakorlom a következő nap. Az, hogy valaki jó búvár legyen, csak az alap a mozifilmekben való dolgozáshoz: színészkednem kellett és én nem vagyok színész. Soha nem is akartam az lenni. Jonathon Arthur, aki nem csak kaszkadőr (ő volt a legtöbb férfi dublőre az Eltűntek című sorozatban) hanem egyben színész is, úgyhogy ő demonstrálta nekem a tökéletes meghalást. Elég vicces kép lehetett ahogy ketten elrángatóztunk a parton órákig.

4.nap:

Albumhoz klikk a képre.
Elég eseménydús nap volt. Reggel gyakoroltam megint a piranhák általi elhalálozásomat, amikor Pete megkért, hogy egy kicsit lógjak fejjel lefelé egy jet-skiről amíg beállítja rajtam a fényeket és a jet-ski magasságát a darun mielőtt a színésznővel forgatnak. Később én voltam a biztosító búvár is a jelenethez. Rettentő boldog voltam, hogy semmit nem szúrtam el.

Kaptam egy saját lakókocsit (minden dublőr kap), de nem sok időt töltöttem benne, mert inkább a tó/medence parton lógtam a többi búvárral és arra vártam, hogy valami hasznosat és érdekeset csinálhassak. úgy gondoltam jobb, ha inkább ott segítek ahol tudok, hogy legközelebb is hívjanak majd dolgozni. Én voltam az egyetlen lány a csapatban, ezert persze megint kétszer annyi kellett dolgoznom, hogy fele annyira meg legyek becsülve, de egy percig nem panaszkodok, élvezettel csináltam. Ez egy igen kis közösség, mindenki ismer mindenkit. Nagy mákom volt, hogy az iparág legjobbjaival volt szerencsém dolgozni.

5. nap:

Egy hosszú nap. Déltől hajnali négyig dolgoztunk, ám mivel el voltunk foglalva egész nap, gyorsan elröpült. A Freeze és az én lemerülésemet forgatták megint, csak most a medencében a sziklafal előtt. Két irányú kommunikációs rendszerrel próbáltak kommunikálni velünk a víz alatt, de nem igazán hallottam a csuklyán keresztül, pontosan mit is várnak tőlem. Amikor tudtam mit szeretnének, akkor jól ment. Ma is Mike Cameron volt a biztosító búvárom.

Az írás a következő lapon folytatódik!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 1. bohóchal 2009 sze 23. 11:05  
Hátizé. Még szerencse, hogy más az ízlésem.
De hogy legyen elég pihentagyú adrenalinhiányos, aki ilyen "filmeket" kedvel...

Merülőhelyek

Sanganeb North

Sudan

1/4 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.3) átlagos nehézségű
max: 46m, látótáv: 25m felett , driftes

szafaris megközelítészátony merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilágcápa teknős legalább 1.5m-es hal mantarája jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés