»» ««

Aqualung újdonságok 2010-ben

(Hirdetés)
1/2. oldal

A gyártó 2010-es újdonságainál hangsúlyt kapott a divatos megjelenés mellett a repülésbarát könnyű súly is, a minőség megtartásával együtt.

A Divex Búvár Szakáruház mindenekelőtt szeretné megköszönni mindenkinek, aki Aqualung terméket vásárolt 2009-ben, és így az idei évük hasonlóan sikeres lehetett, mint a 2008-as. Természetesen már most a 2010-es évre készülnek teljes erővel, mint ahogy Cousteau kapitány egykori gyára is, akik ismét rengeteg technikai újdonságot jelentetnek meg.

Reduktorok
Az új Titan
A 2009-ben újdonságként megjelent Titan LX mellé jövőre egy teljesen megújult Titan lép be, mely jónéhány technikai újdonságot tartalmaz. A kompakt, eddigieknél kisebb első lépcső nemcsak dizájnos külsejével hívja fel a figyelmet, de légzési komfortja nagyobb, súlya pedig kisebb lett elődjénél. Kiegyensúlyozott első lépcsővel rendelkezik, mely opcionálisan ACD rendszerrel is rendelhető. Az ACD rendszer megakadályozza az első lépcsőbe a víz bejutását. Ezen felül könnyen eltávolítható DIN védőkupakkal van ellátva. Az első lépcső perselyháza poliuretán védelmet kapott a külső behatásokkal szemben. Kimenetei szimmetrikusak, melyekből 4 közép- és 1 nagynyomású.
A megerősített második lépcső háza nemcsak új dizájnt kapott, de jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak is. Az anatómiai csutora kevésbé terheli az állkapocs izomzatát. A beáramló nyílásokat a második lépcső oldalán helyezték el, így egy esetleges erős áramlat esetén sem tud szabadon folyóvá válni. Az új gyorscsatlakozó rendszer lehetővé teszi, hogy a középnyomású csövet egyetlen mozdulattal (szerszám nélkül) eltávolítsuk a második lépcsőről. Az egész második lépcső megépítésénél azt az alapvető szempontot vették figyelembe, hogy szervízelését akár szerszám nélkül is meg lehessen oldani. A középnyomás csatlakozót pedig mind a bal, mind a jobb oldalon egyaránt rögzíthetjük.
Mindezen technikai jellemzők mellett talán a legfontosabb, hogy az 50.000,- Ft körüli kiskereskedelmi árával remélhetőleg piacvezető szerepet fog szerezni.
2010-ben a Calypso reduktor is megújul. Hasonlóan az új Titanhoz az új Calypso második lépcsője is gyorscsatlakozóval készül, illetve a második lépcső háza az új dizájn mellett ugyancsak erős poliuretán ötvözetet kapott.

Jacketek
Zuma csupán 2 kg
A világújdonságként debütáló ZUMA "utazójacket" minden idők legkönnyebb merülő térfogata. Még "L"-es méretnél is 2 kg alatt van a súlya, melybe az integrált súlyzsebek és az inflátor is beletartozik. Csomagolhatósága rendkívüli! Akár összetekerve, akár hajtogatva nagyon pici helyet foglal el. Nincs kemény háttámlája, de mégsem fordul el a háton. A palackhevedert a csípő magasságban helyezték el, így a gravitációs egyensúly miatt nem terhelődik a hátgerinc. Az integrált súlyzsebek az idén megjelent "Sure lock" csatlakozási rendszerrel működnek, melyek lehetővé teszik a zsebek egykezes behelyezését és záródását anélkül, hogy oda kellene nézni. Található rajta: 4db D-gyűrű, késtartó, előrehozott jobb oldali leeresztő szelep, előrevezetett hátsó leeresztő szelep, kényelmes viselést biztosító kipárnázott vállpánt és derékvédő. Opcionálisan felszerelhető palackhevederre rögzíthető ólomzsebekkel is. Kiskereskedelmi ára várhatóan 80.000,- Ft körül alakul.
A PRO LT jacket a Latitude XLT-t fogja felváltani, mely szintén sok technikai újdonságot tartalmaz: erős cordura anyag, 4 db rozsdamentes acél D-gyűrű, késtartó, "Sure lock" súlyzsebek, nagy oldalzsebek megerősített zipzárral, előrevezetett váll- és hátsó leeresztő szelepek, palackhevederre rögzített extra súlyzsebek. Kiskereskedelmi ára 90.000,- Ft körül várható.

Az írás a következő lapon folytatódik!

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1 2

Merülőhelyek

Boulder City

Thailand

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) könnyű körülmények
max: 19m, látótáv: 25m felett , áramlás

szafaris megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa teknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés