»» ««

Aqualung újdonságok 2010-ben

(Hirdetés)
2/2. oldal


Neoprén ruhák
Ruhák és BC harmóniában
2010-ben a népszerű Safaga (5,5mm) és Sharm Safaga (6mm) ruhák is megújulnak. Ez a két modell ideális választás búvárbázisoknak, búváriskoláknak és olyan búvároknak, akik egy egyszerű, olcsó, ám kiváló minőségű ruhát szeretnének vásárolni. A ruhán az egyedi azonosító jelek könnyen elhelyezhetőek, így könnyen megismerheti mindenki a saját felszerelését. A ruha ujján minden fontos információ megtalálható: méret, ruha vastagsága, férfi vagy női modell. Az 5,5 mm vastag overall -melynek ára várhatóan 30.000,- Ft körül alakul - hátul cipzáras és csuklya nélküli, míg a 6 mm vastag búvárruha - mely előreláthatólag 45.000,- Ft-os áron lesz kapható - elöl cipzáras és csuklyás, így a fázósabb búvárok is komfortosan érezhetik magukat a vízben. Kiegészítőként 5,5 mm vastag shortyt lehet hozzá beszerezni, mely szintén elérhető lesz csuklyás és csuklya nélküli változatban is. Természetesen külön csuklyát is lehet majd vásárolni, így a variációk száma nagyon nagy.
A 3 mm-es Bali trópusi overall és szintén 3 mm-es Mahe shorty új dizájnt kapnak, a női és férfi modellek gyönyörű új színekben lesznek kaphatóak a jövő évtől. Kiskereskedelmi ára körülbelül 20.000,- Ft lesz ezeknek.

Táskák
Termék fotókhoz klikk a képekre!
Az új Traveller 1600-as táska minden eddiginél nagyobb térfogattal rendelkezik, súlya pedig egyedülállóan kicsi, mindössze 4,7 kg. Megerősített valódi csapágyas kerékrendszer, nagyon erős repülőgép alumínium keret, húzófogantyú és sokoldalú viselhetőség jellemzi. Véleményünk szerint ez a táska minden búvár álmát megtestesíti. A táska tartozékaként ajándékba adunk 1 db reduktor táskát, 1 db kis hátizsákot és 1 db hálós táskát is.
Kistestvére a Traveller 1550-es táska, mely alig több, mint 4 kg és 116 literes térfogatával minden búvárfelszerelésünknek helyet biztosít. Kiegészítőként 1 db reduktortáska és 1 db kis hátizsák jár hozzá.
A további különböző 5 modell tervezése és elkészítése is a súlykönnyítés jegyében zajlott. A Traveller 450-es táska például mindösszesen csak 1 kg-ot nyom. Kiskereskedelmi ára várhatóan 15.000,- Ft körül alakul.
Minden modell az eddig megszokott Aqualung minőséget képviseli, tartós és erős anyagból készülnek.

Az Aqualung gyár 68 százalékos piaci részesedésével mára a világ legnagyobb búvárfelszerelés gyártójává nőtte ki magát, ugyanakkor a nagyság mellett az Aqualung rendelkezik a legkomolyabb minőségellenőrző rendszerrel is. A DIVEX Búvár Szakáruház - mint az Aqualung magyarországi disztribútora - és mára már több, mint 90 viszonteladó partnere a 2010-es évben is szeretettel lát minden olyan vásárlót, akinek az ár mellett a minőség is fontos.

Mindenkinek hasonló sikereket és kellemes ünnepeket kíván:
a Divex csapat

Az új termékek bemutatójára 2009. december 1-jén 16 órától kerül sor búvároktatók és viszonteladók részére a Divex Búvár Szakáruházban, melyre mindenkit szeretettel várunk!
Részvételi szándékod légy szíves jelezd az info@divex.hu e-mail címen!

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1 2

Merülőhelyek

Shelly Beach

Australia

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) könnyű körülmények
max: 12m, látótáv: 4-10m

parti merülésscenic, nézelődős merüléshomokos élőhely sziklás, hasadékos élőhelycápa csikóhal nagy rája legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés