»» ««

Cressi, Bare, Suunto újdonságok

(Hirdetés)
1/3. oldal

Cikkünkben megismerkedünk a három gyártó legfrissebb felszereléseivel.

Cressi Travel Lite mellény:
Cressi Travel lite
Cressi Travel Lite
összecsomagolva
Kimondottan sokat utazóknak szánt, háttámla nélküli könnyű mellény. Mivel nincs benne merev rész, picire összehúzható és egy, a mellényen lévő tépőzáras hevederrel összehúzható, saját zsákjában tárolható. Hátsó szelep előre vezetve, 3 leeresztő szelep, cipzáras külső zsebek, integrált súlyzseb, trimzsebek hátul, akár 12 kiló súlyt is képes tárolni. Szabásra, formára szinte ugyanaz mint az Aqua Ride, csak nincs háttámla benne és más az anyaga. Dupla palackrögzítéses, hogy ne tudjon a palack háttámla nélkül sem elforogni rajta.
Könnyű súlya miatt kiváló választás a főleg repülővel megközelíthető desztinációkat kedvelők számára.

Cressi Aqua Ride mellény:
Egy olyan jacket, ami ötvözi a professzionális mellények tulajdonságait a könnyű súllyal. A kritikus kopó helyeken megerősített anyagból készült, ahol viszont nincs erős kopásnak kitéve, ott vékonyabb anyagot használnak, ezzel elérve, hogy a könnyű súly nem megy a tartósság rovására. Emellett a Cressi mellények jó tulajdonságait is megtartja, mint a puha, párnázott háttámla, a fenékszelep előre vezetése, integrált biztonsági súlyzeb, két nagyméretű hátsó trimzseb amibe 3 kilós ólom is belefér, így akár 12 kilóval is terhelhető a mellény. Állítható hasi öv, acél D gyűrűk, a már bevált inflátor fej és gyári konzoltartó is megtalálható rajta. Két oldalt méretes cipzáros zseb, emelő térfogata is teljesen megfelel a legmodernebb szabványoknak.
Ideális társa lehet az utazó hobbibúvároknak, akik a megalkuvás mentes és a könnyű súlyú mellényt keresik.

Cressi S300 mellény:
A gyártó csúcsmellénye, anyagvastagság intenzív használatra lett kialakítva. Különlegessége a megnövelt, nagyjából dupla méretű oldalsó súlyzseb, és a hátul külön tágulórész, így az emelő térfogata hatalmas és igény esetén (pl. szárazruha) az extra súlyigényt is kezelni tudja. Emellett mindent tud, amit csak elvárhatunk egy csúcsmellénytől: párnázott háttámla, gumírozott hasi öv, acél D gyűrűk, fenékszelep előre vezetve, robosztus inflátorfej.
Jó választás lehet sokat merülő, akár hivatásos búvárok számára is, a strapabírósága kiemelkedő.
Cressi Frog plus
Cressi Frog Plus

Cressi Frog plus uszony:
A gyártó népszerű, és hatalmas darabszámban eladott Frog uszonyának felújított kiadása. Anyaga a sportuszonyoknál használt műanyag kombinálva gumi betétekkel. Hajtófelületének utolsó 50%-a rendkívül hajlékony, lágy, a csizma felőli fele merevebb, jó oldalstabilitású. Ennek köszönhetően ha lassan mozgatjuk egységes merev felületként finom mozgásokra is alkalmas, de ha erősen, például áramlásban kell úszni, az uszony hajlékony része külön kezd el dolgozni, nem terheli a lábat mégis gyorsan haladunk. Elöl különleges végződési formájú az uszony, míg a fejrésze ívelt, a csizmához jól illeszkedő kialakítású. Talp részén csúszásgátló csíkokkal ellátott, így a vizes búvárdekken sem tudunk elcsúszni vele, ha véletlen egy-két lépést meg kell tenni. Erős, szinte elszakíthatatlan uszonypántot kapott, speciális uszonycsattal, ami szétcsatolt állapotban sem esik le az uszonyról. Rendkívül esztétikus, három féle színben kapható: sárga, kék, fekete-szürke.
Ajánlott akár női, gyermek búvároknak is, vagy annak, akinek a lába kevésbé bírja a terhelést.

A Cressi termékei megvásárolhatóak az Aquanauta búvárcentrum-ban.

Az írás a következő lapon folytatódik!

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1 2 3

Merülőhelyek

Yongala Wreck

Australia

3/3 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) nehéz körülmények
max: 27m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítésroncs merüléskorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajok mesterséges élőhelynagy rája teknős legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben mantarája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés