»» ««

Cressi, Bare, Suunto újdonságok

(Hirdetés)
3/3. oldal


A finn Suunto cég az egyik legismertebb búvárcomputer gyártó a világon. A legfrissebb újdonságai közül ismerkedjünk meg néhánnyal:

Suunto Vyper Air
Suunto Zoop
Suunto Zoop
Ez a computer a gyártó talán egyik legnépszerűbb sorozatának, a Vyper családnak friss tagja. Tudását tekintve kétféle 21-99% oxigéntartalmú gáz kezelésére, és váltására alkalmas, RGBM Deep Stop algoritmusát használó karos készülék.
Kijelzője háttérvilágításos mátrix amelyen merülési profilunkat grafikusan is képes kijelezni. Megtaláljuk benne a legújabb, háromdimenziós elektronikus tájolót, ami gyakorlatilag érzéketlen arra, hogyan tartjuk a kezünket, mégis tökéletesen mutatja az irányt ellentétben a mechanikus vagy régi elektronikus változatokkal szemben. Kezeli a jeladós palacknyomás jelzőt, 150 méterig méri a mélységünket. Képes levegős, nitrox és műszer módban is dolgozni, személyes és magasság beállításokat (3000m-ig) kezel, kérhetünk mélység és idő riasztást, tervezhetünk merülést rajta és ismeri a metrikus és angolszász mértékegységeket is. Letölthető memóriájában 42 órányi teljes merülési profilt képes tárolni.
Tökéletes társa a karos búvár komputereket kedvelő, igényes búvároknak.

Suunto Cobra 3
Ez a nagynyomású tömlőre csatlakozó, levegőintegrált computer tudásában nagyon hasonló a Vyper Air-hez. Szintén háttérvilágításos mátrix kijelzővel, és a háromdimenziós tájolóval van ellátva, képes a merülési profil grafikus kijelzésére, levegő, nitrox és műszermódban dolgozik, RGBM DS algoritmust használ és képes kettő gáz kezelésére és váltására. Kezel egy jeladót is, 42 órányi letölthető memóriája van, és minden egyéni beállítási lehetőséget tud, mint a Vyper Air. Akár 300 baros rendszerre is csatlakoztatható, és magasnyomású gyorscsatlakozóval könnyedén leválasztható merülés után az tömlőről.
Kiváló választás, ha a konzolos komputereket kedveljük, és még a nyomásmérőt is megspóroljuk vele.

Suunto Zoop
A gyártó népszerű, egyszerű kezelhetőségű olcsó computerének, a Gekko-nak közeli rokona. Képes levegős és nitroxos működésre, RGBM algoritmust használ, kérhetünk mélység és időriasztást, és négy fokozatú érzékenységet állíthatunk be. Kijelzője lumineszcens LCD (lámpával megvilágítva foszforeszkál), viszont a Gekkóval ellentétben már a 30 órás memóriája is letölthető számítógépre, így a Gekko és a Vyper közötti tudású.
Átlagos igényű, vagy korlátozott anyagi keretű búvárok számára az ideális választás.

Suunto HelO2
A gyártó technikai búvárok számára készült trimix-es, technikai RGBM algoritmussal dolgozó karos, jeladós búvárcomputere. 8 különböző akár trimix gáz kezelésére és víz alatti váltására képes, technikai búvárok számára ideális választás, amelyről külön tesztet írtunk, itt olvasható.

A Suunto búvárkomputerekről bővebben a buvarcomputer.hu oldalon olvashatunk, megvásárolhatóak az Aquanauta búvárcentrum-ban.

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1 2 3

Merülőhelyek

Tiran, Thomas Reef

Egypt, Red Sea

3/3 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 38m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

napihajós megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés