»» ««

AIDA csapat VB 2010

Szabadtüdős

Nem csak a futballban rendeztek világbajnokságot a közelmúltban.

Természetesen a szabadtüdős búvárokra nem irányult akkora figyelem, de azért így is születtek nagyon szép eredmények a versenyben. Az eredménylistát böngészve néhány érdekesség egyből feltűnik. A három versenyszám a Constant Weight merülés illetve a statikus és dinamikus apnea volt. Volt csapatverseny a hölgyek és az urak számára, de utóbbiaknál indultak a vegyes csapatok is.

A nők között eredményeivel szokás szerint kimagaslatott Natalja Molcsanova, aki eredményével a férfiak közt is az élmezőnyben lett volna: 82 méteres mélység Constant Weight számban, 7´31" statikus és 217 méter dinamikus számokban. Az urak között a legtöbben Frederic Sessa új statikus rekordját süvegelték meg, ugyanis 255 métert úszott egy levegővel a francia sportember, 2 perc és 27 másodperc alatt.

Az összesítésben egy-egy sportoló kimagasló eredménye viszont nem feltétlenül volt elegendő, így az urak és vegyes csapatok versenyét a dánok nyerték, a japánok és a finnek előtt, míg a gyengébb nemnél Japán, Oroszország és Egyesült Államok volt a végső sorrend.

[ blog.aida2010.net ]
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Quais (Mhal Hal)

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) nehéz körülmények
max: 25m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokmantarája nagy rája teknős legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 30.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2022 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés