»» ««

Budapest Boat Show: Irány a jövő!

(Hirdetés)

Jól navigálnak azok a hajósok és vízi emberek, akik a Hungexpo felé veszik útjukat az első tavaszi napokban. Március 3-6. között tart nyitva a Budapest Boat Show, Kelet-Európa legnagyobb hajókiállítása.

Az már most biztos, hogy környezettudatos szemlélet térhódításáról az idén a szokásosnál is több szó esik majd mint korábban, hiszen a kiállítás idén kiemelten foglalkozik az elektromos hajókkal. A környezetkímélő megoldások, a csendes üzemelés, az egyszerű kezelés ma már olyan technikai megoldásokkal párosul, ami képes sokkal jobban "borzolni a vizet", mint pusztán a szélcsend ellen vitorlásra szerelt segédmotorok. De hogy pontosan hol is tart a villanyhajózás, arra kerekasztal beszélgetéseken, szakmai előadásokon adják meg a választ a Budapest Boat Show meghívott szakemberei.

Jó az irány!

Nem csupán ebben a témában, de más kérdésben is határozott álláspontot képvisel a most éppen húsz éves hajókiállítás idei szlogenje: Irány a jövő! A mottó mögött számos újdonság bevezetése áll, s ettől az idei bemutató rendkívül mozgalmasnak ígérkezik. Az európai trendek, a technológiai fejlesztések képviselői jönnek Budapestre, s mutatják be a vízszint felett és a vízszint alatt alkalmazható újításaikat. A víz feletti és a víz alatti világ ezerféle felszerelése, a sokat tudó kiegészítő berendezések széles választéka, a G pavilonban szépen elrendezett hajótestek látványa szakembereknek és laikusoknak egyaránt érdekessé teszi az idei Budapest Boat Show-t.

Technikai sportok, emberi tényezők


A mottó a technikai fejlődésre is utal, de legalább annyira az emberi tényezőre is. A kísérőprogramokon a vízi sport jeles képviselői, bajnokok és példaképek vesznek részt, például a Wild Joe vitorlázó csapat és világbajnok szörfösök. Ismét megrendezik a már hagyományos ergométeres kajakszimulátor bajnokságot, amelyet tavaly több százan kísértek figyelemmel. Sokan kaptak kedvet a vízi sportokhoz a kiállítás közönségtalálkozóin is. Ebben az évben sok-sok érdekes, vidám, játékos, ám ugyanakkor komoly tájékoztatást is nyújtó programmal különösen nagy hangsúlyt kap a jövő nemzedékének "vízi életre" nevelése.

Egyben több!

A bemutató ebben az évben egy időben lesz az Utazás kiállítással, és szintén a március 3-6. közötti napokon fogadja az érdeklődőket a Karaván Szalon, és a Port.hu Bringaexpo. Mindenképpen érdemes figyelmet szentelni a párhuzamosan zajló többi kiállításra, hiszen egy jeggyel lehet látogatni mind a négy rendezvényt. Az Utazás kiállítás idei díszvendége India, a hazai városok közül pedig Győr, egyik különlegessége pedig a Franciaországból érkező Himalája Expo. A kiállításon megismerkedhetnek a világ tetején élő emberek életével, a csúcsok hajdani és mai hódítóival, és személyesen találkozhatnak a magyar expedíciók első számú vezetőjével, Erőss Zsolttal. A kiállítások idején akár üzleti megbeszéléseknek is helyet adhat a Hungexpo új, a téli időszakra megépített fedett golf centruma a Vásárközpont 16-os pavilonjában. A március végéig nyitva tartó indoor golfpálya gyerekeknek és felnőtteknek is kitűnő szabadidős elfoglaltságra ad lehetőséget.

A Budapest Boat Show-ra napijegy 20% kedvezménnyel elővételben az interneten megvásárolható a
www.hungexpo.hu/boatshow címen, ahol további információk is olvashatók a rendezvényről.


Merülőhelyek

Local, Ras Umm Sid

Egypt, Red Sea

3/5 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 34m, látótáv: 10-25m , driftes , áramlás

napihajós megközelítésfal merüléskorallos, trópusi élővilágteknős legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés