»» ««

Tragikus borulás

Külföld

Egy ember meghalt, amikor az erős hullámzásban felbordult egy búvárhajó.

A baleset Floridában történt Hálaadás napján, amikor egy búvárbázis által üzemeltetett hajót oldalba kapott egy hullám, méghozzá olyan szerencsétlenül, hogy az egyből felborult. A helyi seriff irodája tette közzé, hogy egy ember meghalt, és egy másik ember pedig kórházba került az eset következtében.

A Pompano Beach-i mentőegységeket azonnal riasztották a baleset után, akik a helyszínre érve azt látták, hogy a 45 láb hosszú katamarán darabokra törve, fejjel lefelé lebeg a víz felszínén. Egy szemtanú is beszámolt a látottakról. Az 58 esztendős férfi szintén a víz volt, és azt vette észre, hogy a vendégek repülnek a hajóra miután egy hullám eltalálta a hajót, és az elkezd átfordulni. A fedélzeten 23 ember volt (21 vendég és a 2 fős legénység), akik éppen a partra tartotta a merülés után.

Nyilvánosságra hozták a hajó nevét, a Coral Princess egy helyi vállalkozás tulajdonában volt. A kapitánya egy 23 éves férfi volt. Talán annak köszönhető, hogy csak egy áldozata volt a történeteknek, hogy több hajó érkezett azonnal a bajba kerültek segítségére, így egy hajómentéssel foglalkozó cég egyik kapitánya 7 embert mentett ki a vízből. Az időjárás nem volt igazán kedvező,mert a tenger erősen hullámos volt a felkorbácsolódott szél miatt.

[ wptv.com ]
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Fekete-víz / Feketenyéki tó

Slovakia

3/6 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.3) átlagos nehézségű
max: 38m, látótáv: 4-10m

parti merülésfal merülés scenic, nézelődős merüléstengeri füves élőhely édesvizi élővilág mesterséges élőhelyjelentős halraj nyílt vízben legalább 1.5m-es hal

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés