»» ««

BOB díjkiosztó

Fotózás

A márciusi Tengeri Són adják át az idei év díjait, de a mezőny már most is böngészhető a hivatalos honlapon.

Valószínűleg sokan várják már izgatottan, hogy kiderüljön, ki nyeri a XII. Búvárfotós és Búvárvideós Országos Bajnokság díjait. Mint az minden bizonnyal ismert, a fotósok öt kategóriában versengenek a helyezésekért, emellett összetett győztest is hirdetnek, és odaítélik a legjobb képnek a Best of Show díjat is. A videósoknál két kategóriába lehetett nevezni, rövidfilmek illetve nagyfilmek versenghettek.

A zsűri mind a két műfajban meghozta már döntését, a fotósoknál az értékelés egy részét nyilvánosan közvetítették az OB honlapján. Természetesen a versenyzők és érdeklődők kíváncsiak voltak a teljes mezőnyre, hiszen esetleg lemaradtak a közvetítésről vagy nem emlékeznek minden fotóra. Nos, az OB honlapján már végignézhető a teljes mezőny, azokat kategória és készítő szerint is lehet rendezni.

Természetesen a nagy kérdés az, ki örülhet majd a díjátadón. Ennek a helyszíne a szokásos lesz, a Tengeri Só. Március 6-án este 18 órától kerül megrendezésre az esemény a szokásos helyszínen, az Óbudai Egyetem épületében (Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar P/10e terem, 1081 Budapest, Népszínház u. 8.). Ezen az estén a győztes képeket illetve a rövidfilm kategória 1-3. helyezettjét lehet megnézni, a hosszú videókat a következő, április 3-án megrendezésre kerülő Tengeri Són vetítik majd. A szervezők mindenkit szeretettel várnak!
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

South West Rock, Fish Rock Cave

Australia

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) nehéz körülmények
max: 16m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítésüreg vagy barlanghomokos élőhely sziklás, hasadékos élőhelycápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 30.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2022 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés