»» ««

II. Barlangi Búvár Találkozó

Magyarország

2015 február 21-ére invitál az MBSZ.

Az II. Barlangi Búvár Találkozóra invitál a Magyar Búvár Szakszövetség.

Az esemény 2015. február 21-én, szombat 1000 órai kezdettel, Szentendrén, a Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpontban lesz.

Cím: Szentedre, Kálvária út 16/C.

"Kicsit több mint egy év telt el az I. Barlangi Búvár Találkozó sikeres megrendezése óta. A résztvevők visszajelzései alapján érdemes évente szervezni összejövetelt a barlangi búvárok számára. Akik eljöttek, jól érezték magukat, új ismerősöket, talán barátokat is szereztek. A legfontosabb célt sikerült elérni: közelebb hozni egymáshoz a hasonló érdeklődésű embereket és lehetőséget teremteni egymás eredményeinek a megismerésére. A célok most sem változtak: informatív, érdekes és színvonalas előadásokat szeretnénk bemutatni. A Magyar Búvár Szakszövetség biztosítja a helyszínt, a technikai hátteret az előadásokhoz, némi harapni valót és frissítőt a szünetekben. Az előző alkalomhoz hasonlóan most is várjuk az előadók jelentkezését, a részletes program is ennek megfelelően fog alakulni, amiről mindenkit értesítünk a következő levélben. Hogy színvonalasabb ellátást tudjunk biztosítania résztvevőknek, az idén egy kis hozzájárulást is kérünk.

A részvétel díja: 1.000,- Ft Kérünk Benneteket, hogy mielőbb (lehetőleg február 15-ig) regisztráljatok a www.buvar.hu oldalon, vagy jelezzétek a buvar@buvar.hu címre részvételi szándékotokat, illetve, hogy milyen bemutatót, előadást szeretnétek tartani, esetleg filmet, képsorozatot vetíteni!"

Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

El Malahy

Egypt, Red Sea

5/9 db alapján:érdekes(átlag: 3.6) átlagos nehézségű
max: 24m, látótáv: 10-25m , áramlás

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilágdelfin legalább 1.5m-es hal

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés