»» ««

Hazai búvár események

Magyarország

Mivel nincs olyan sok belőlük, az előttünk álló rendezvényekre emlékeztetünk benneteket.

Ugyan az alábbi két programról már írtunk, hátha még nem jutott el valakihez a hírük. Örülhetnek, akik a régi búvárfelszerelések iránt érdeklődnek és akár ki is próbálnák azokat, illetve a technikai búvárok számára is izgalmas esemény jön.

A Retró búvárfelszerelések napját idén már másodjára rendezik meg. Hasonló retrós találkozókból korábban is volt, mert a jelek szerint egyre többeket érdekel a búvárkodás hőskorának világa: rézsisakok, Cousteau-féle duplatömlős reduktorok, korai újralégzők és hasonlók. 

A mostani esemény február 26-án lesz, 12-18 óra között a Csillaghegyi uszodában. A belépő nagyon baráti árú, csak 1000 forint, cserébe nem csak merülni lehet, hanem ismerkedni, régi cimborákkal beszélgetni is. Mivel lesznek fotósok is, aki szeretné megörökíteni ezt a búvárkalandját, bizonyára talál olyan búvártársat, aki szívesen készít róla néhány képet a veterán cuccokban. A tavalyi nap is remek hangulatban zajlott, így aztán az ideit is mindenkinek ajánljuk. Részletek a Facebook-oldalon!

A másik programnak is volt már előzménye. A Magyar Búvár Szakszövetség már a negyedik alkalommal rendezi meg a Techmeetinget. Az idén is cél volt, hogy a technikai búvárkodás iránt érdeklődők izgalmas szakmai programon vehessenek részt. Több külföldi előadó is részt vesz a találkozón, tanulságos előadásokkal.

A technikai búvárkodás a folyamatos továbképzésről szól, a búvárkodásnak ez az ága folyamatosan fejlődik, bővülnek az ismeretek. Minden bizonnyal megéri elmenni március 4-én a Magyar Sport Házába, a belépő február 24-ig még a kedvezményes 6000 forintos áron vásárolható meg. További információ korábbi cikkünkben található!



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Jibna

Sudan

3/4 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.5) átlagos nehézségű
max: 45m, látótáv: 25m felett , áramlás

szafaris megközelítésfal merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelycápa legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés