»» ««

Retró búvárok napja

Magyarország

Remek közösségi eseményre került sor a múlt hét végén.

Bevallom, kicsit elkeserít, hogy nincs igazán sok, búvároknak szóló rendezvény, ahol lehetne találkozni, új barátságokat kötni, érdekes programokban részt venni. Pont ezért adunk szívesen hírt minden jó kezdeményezésről.

Tavaly rendezték meg Csillaghegyen a Retró búvárfelszerelések napját, és az idén február utolsó vasárnapján jött a folytatás. A szervezőknek sikerült széles körben terjeszteni a hírt, és ezúttal már több, mint 80 búvár volt jelen. Az uszodában ki lehetett próbálni régi, de kiválóan működő légzőkészülékeket, a rézsisakos búvárfelszerelést, katonai újralégzőt. Gyermeki örömmel kapta fel mindenki a veterán cuccokat, de voltak előadások, tombola is. 

Reméljük, jövőre jön a folytatás- mi természetesen ismét hírt adunk az igazán bulis hangulatú rendezvényről, s jelen is leszünk. Aki most nem jött, sajnálhatja, de kedvcsinálóként csatolunk egy galériát, hogy legalább utólag láthassák, miről maradtak le. Vélhetően legközelebb még többen leszünk, és ismét merülhetünk különleges retró búvárcuccokkal, no meg beszélgethetünk egy jót búvárbarátaink társaságában.

Albumhoz klikk a képre.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Rumi, South Plato

Sudan

11/15 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.7) átlagos nehézségű
max: 48m, látótáv: 10-25m , áramlás

szafaris megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajokcápa delfin teknős jelentős halraj nyílt vízben legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés