»» ««

Scuba pride

Külföld

Ismét egy piaci rés, amit valaki gyorsan betömött. És itt most nem kell félreérteni semmit!

A karnevál stílusúnak titulált eseményt Scuba pride-nak nevezték el, amit magyarul "Meleg búvárok felvonulása"-ként lehetne fordítani. A Wales-i Snowdonia-beli Vivial Dive Center rendezi idén először, hogy ezzel támogassa a helyi LGBT búvár közösségét.

Az esemény során lehetőség lesz merülni hajóról és partról, az érdeklődők kipróbálhatnak full-face maszkot, duplapalackos és sidemount konfigurációt is. A Northern Underwater Photography Group fotósversenyt rendez díjakkal, többféle játék, Jacuzzi és barbecue is a tervek között szerepel, sőt még különböző kiállítók is jelezték a részvételüket.

Az eseményt egyébként egy napon szervezik a PADI Women’s Dive Day vagyis a női búvárok napjával, de a rendezők szerint attól teljesen független. A rendezvény mindenki számára nyitott, aki a támogatni kívánja a helyi LGBT (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok, Transzneműek) közösséget, és ezzel szeretnék bemutatni, hogy a búvárkodás mindenki számára elérhető (bár számomra eddig se volt kizáró ok a szexuális beállítottság a búvárkodásnál, de ki tudja Angliában mi a szokás - Szerk).

A legalább 11 font-ért árult jeggyel a north Wales LGBT foundations-t támogatják.

[ Divernet ]



Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Tobia Island (Sandy Island)

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 35m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilág tengeri füves élőhelynagy rája teknős legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés