»» ««

Kitört Agung vulkán Balin

Külföld
2018. július 3.

Úgy tűnik, hogy csak nem nyugszik meg az Agung, tegnap már nem csak pöfögött, de ki is tört.

Bali népszerű turista célpont a magyar de nemzetközi utazók, sőt búvárok körében. Ahogy Egyiptom drágul, úgy vált egyre vonzóbb úticéllá indonézia, így aztán legalább olyan kiemelt figyelmet szentelünk az ottani eseményeknek, mint pl. a "házitengerként" kezelt Vörös-tengernek.

A Mount Agung Bali látképének meghatározó eleme, egy mai napig aktív vulkán. Tulamben, a népszerű búvárcélpont legfőbb látványosságát, a Liberty hajó roncsa is egy vulkánkitörés következtébe került a jelenlegi helyzetébe. Sajnos az Agung vulkán mostanában újra aktív, néha "pöfékel", néha picit reng a föld. Sajnos tegnap ezen a szinten túllépett, és kitörést is produkált lávakilövelléssel. Aki mostanában Bali szigetére tervez utazást, mindenképpen tájékozódjon - sőt, talán nem túlzás felvetni, hogy esetleg gondolja meg az utazás elhalasztását.

Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Ras Mohammed, Jackfish Alley

Egypt, Red Sea

2/4 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.8) átlagos nehézségű
max: 25m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítésfal merülés üreg vagy barlangkorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajoklegalább 1.5m-es hal nagy rája

Búvárbazár

Pana Fisheye micro4/3 +dome port

Ár: 250.000 Ft.

Látogasd meg angol nyelvű oldalunkat, lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.


Powered by babelrabbit engine © 2004-2018 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
impresszum / contact / Médiaajánlat / Adatkezelés