»» ««

Meglepő kategória az Ocean Art fotósversenyen

Fotózás

Az Ocean Art 2022 víz alatti fotósversenyre már lehet nevezni, rekord összegű a nyeremény, de a legmeglepőbb az új kategóriájuk.

Bár a víz alatti fotós világ egy picit talán veszített a fényéből - a hazai mindenképp, de a külföldieknél is látható visszaesés - , azért vannak versenyek ahová lehet nevezni. Az egyik az Underwater Photography Guide által szervezett Ocean Art.

A verseny 100.000 dollár összdíjazású, cserébe a nevezés 10 dollár képenként, de 10 képre kapunk egyet ajándékba. A nevezést idén november 30-ig lehet beküldeni, a kategóriák pedig a következőek:

Wide-Angle , Macro , Marine Life Behavior , Marine Life Portrait , Cold Water / Temperate Water , Nudibranchs , Blackwater , Black & White , Underwater Conservation , Compact Wide-Angle , Compact Macro , Compact Behavior , Mobile Phone , Underwater Art

Ezek közül idén új tétel a mobil telefonnal készült képek kategóriája. Különösebb megkötés nincs, azon kívül hogy mobil telefonnal készüljön. A verseny leírását egyébként itt taláhatod meg. Nekem egy picit erőltetettnek tűnik ez a kategória, de a többi 13 mellé végülis elfér, a mai mobilok képminősége pedig simán hozza az átlagos kompaktokét, úgyhogy bármi kisülhet belőle. Kíváncsian várjuk a beküldött fantasztikus képeket ebben az új kategóriában.Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Palatinus-tó Búvárbázis, Dorog

Hungary

6/16 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.4) átlagos nehézségű
max: 12m, látótáv: 0-4m

parti merülésscenic, nézelődős merüléshomokos élőhely édesvizi élővilágjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 30.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2022 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés