»» ««

Papucs végzett egy cápabébivel

Környezetvédelem

A cápa belegabalyodott egy műanyag cipőbe (papucsba), amely megakadályozta az úszásban és eltakarta a kopoltyúit.

A közelmúltban egy karibi zátonycápa bébit talált holtan egy aggódó lakossági tag. Amy Stratton egy műanyag cipővel a teste körül találta meg a cápát a South Sound-i strandon. A Dr. Johanna Kohler által végzett halottvizsgálat kimutatta, hogy a halál oka fulladás volt.

A cápa belegabalyodott egy műanyag cipőbe (papucsba), amely megakadályozta az úszásban és eltakarta a kopoltyúit. Ez megakadályozta a víz áramlását a kopoltyúkon és ezáltal az oxigénfelvételt. Dr. Kohler azt is megállapította, hogy a cápa hím volt, 76 cm teljes hosszúságú, jól látható köldökkel. A karibi zátonycápák születéskor körülbelül 70 cm hosszúak, így Dr. Kohler arra a következtetésre jutott, hogy ez a cápa valószínűleg július végén vagy augusztus elején született, tehát körülbelül egy hónapos volt, amikor elpusztult. A gyomortartalom vizsgálata kimutatta, hogy a cápa nem evett a közelmúltban, mivel csak homokot és egy aprócska férget találtak.

[ Cayman Islands Department of Environment ]Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Car Cemetery

United Arab Emirates

1/1 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 15m, látótáv: 4-10m

speedboat-os megközelítésroncs merülés scenic, nézelődős merüléshomokos élőhely sziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajok mesterséges élőhelynagy rája

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2023 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés