»» ««

Egy hónapos a Divecenter.hu

Egyéb

Ma egy hónapja indítottuk útjára Magyarország egyetlen, elsősorban búvároknak és a búvárkodás iránt érdeklődőknek szóló napi szinten frissített portálját.

Az elmúlt egy hónap adatai felsorolásszerűen:
több mint 20.000 oldalletöltés, 2000 feletti látogatószám, közel 60 cikk, hosszú írás, riport. A cikkek egyedi statisztikája alapján nagyjából 200-250 ember olvassa rendszeresen a portálunkat, ami annak tükrében, hogy még meg sem lett igazán hirdetve az oldal, nagyon szimpatikus eredménynek tűnik számunkra.

Köszönjük minden olvasónak a bizalmat, a jövőben is azon leszünk, hogy színvonalas, érdekes írásokat olvassatok a portálon, és folyamatosan bővíteni fogjuk a szolgáltatásokat is!
Az indulás óta elkészült az RSS/XMS hírolvasó támogatása, és engedélyeztük MINDEN regisztrált tag számára, hogy saját albumot hozzon létre a képtárba, mert ezekre igényetek volt.

Jelenleg a http://buvar.bunny.hu oldalról ismert oktató értékelő lap honosításán és egy enciklopédián dolgozunk éppen, de szeretnénk módot biztosítani bázisok, esetleg merülőhelyek értékelésére. Természetesen ezeken kívül is sok ötletünk van, hogy mivel lehetne hasznosabbá tenni az oldalt, és továbbra is várjuk a Ti javaslataitokat.
Úgy gondoljuk, hogy a Divecenter.hu Nektek, de Veletek együtt készül!


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Ras Mohammed, Jackfish Alley

Egypt, Red Sea

2/4 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.8) nehéz körülmények
max: 25m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítésfal merülés üreg vagy barlangkorallos, trópusi élővilág nyílt vízi fajoklegalább 1.5m-es hal nagy rája

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés