»» ««

Total Shark diving - Palau

Külföld

A mikronéziai Shark Foundation és a Fish ‘n Fins Palau búvárközpont cápás programot szervez búvárok és cáparajongók számára 2005. február 16-21 között - merülés, ismeretszerzéssel egybekötve.

A National Geographic TV híres CritterCam programjának alkotója Greg Marshall és Phil Lobel professzor a bostoni egyetemről is részt vesz az egy hetes TOTAL SHARK DIVING programon.

CápaMinden évben február és március között több száz szürke szirticápa vándorol Mikronéziából Palauba az évenkénti nászidőszakra. National Geographic TV csapata egy video kamerát szándékozik rögzíteni egy cápához - csupán egy órára - hogy egy speciálisan a palaui cápák szemszögéből készített műsort készítsenek, amelynek segítségével bemutathatják a világot a cápák szemével.
Lobel professzor pedig cápajelölő programját szándékozik folytatni, hogy meghatározza a cápák vándorlását, élőhelyeit.
PalauAzoknak a búvároknak, akik csatlakoznak a programhoz, életreszóló merülési élményben lesz részük, többek között merülhetnek a híres Blue Corner, Peleliu Corner és Shark City nevű helyeken, ahol nem jár turista - csak a cápák és egyéb nyíltvizi élőlények. Kora reggeli és késő délutáni merüléseken akár a cápák nászát is megfigyelhetjük természetes közegükben.
A hét folyamán a merüléseken kívül híres vedégek előadásait hallgathatják, cápa fotós tanfolyamon vehetnek részt, értékes díjakért versenghetnek.
Merülési csomagokat már 999 dollártól kínálnak, ami tartalmazza a merüléseket, a szállást és a programokon való részvétel költségét. (Természetesen a magyar búvároknak ezen felül még "némi" útiköltséget is be kell kalkulálniuk.)


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Shag Rock

Egypt, Red Sea

2/2 db alapján:érdekes(átlag: 4) nehéz körülmények
max: 16m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

szafaris megközelítésfal merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágteknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés