»» ««
  fórumok / Országok fórumai / Spanyolország, Kanári-szigetek

Térség: Atlanti óceán kelet, Afrika
A merülőhely-adatbázis országleírásához kapcsolódó fórum. Ide várjuk a javításokat, kiegészítéseket, amiket beépíthetünk az országról szóló adatlap tartalmába. Emellett az országhoz kapcsolódó utazási élmények, útitárs keresés vagy más általános témák is helyt kaphatnak itt.

Tovább az ország adatlapjához.


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


Első   1 2 3 4
 5. chef 2010 júl 19. 15:15  
Vízhőfokról érdeklődnék. Ha jók az infóim, 22 fok körül van a víz. Mennyire igaz ez? Van ott valahol hőhatár?
Dekóbólyát érdemes vinni?
 4. elche 2010 júl 09. 22:27  
Az LG Divingnak anno egy kedves holland fickó volt a tulajdonosa, ha még mindig ő, szerintem nem lesz velük gond. A Dive Academy-nél háromszor voltam, még mindig ugyanaz a páros csinálja, bennük száz százalékig megbízok, szerintem még emlékeznek is vidám magyar csapatunkra.:) A távolságnak általában kisebb a jelentősége, mert bárhonnan bárhová visznek. Gondolom Maspalomasban lesztek, azért tűnik közelinek a Let's Go. Nekik most van egy nagyobb hajójuk, ami szimpatikus, de a helyzet az, hogy a szigeten elég sok olyan parti merülőhely van, ahol teljesen érdektelen, milyen hajója van a bázisnak, vagy esetleg egyszerűen annyira messze van, hogy hajóval nem racionális átmenni.

Ha megnézed Gran Canaria térképét, azt láthatod, hogy gyakorlatilag minden részén merülnek. Északnyugaton Sardinát szinte mindenki merüli, Las Palmasból hajóval lehet nagyobb roncsokhoz illetve az egyik szép üreghez menni, de ezt csak pár bázis szervezi le, Arinaga környékén van a mindenki által merült nemzeti park, délen pedig van merülőhely Mogannál, Amadoresnél, Arguineginnél. Az én véleményem az, hogy érdemes merülni a délen a Pasito Blancót és az Artificial Reef-et, nagyon szeretem Sardinát, és az Arinaga nemzeti park is kötelező kör szokott lenni.

Ez mondjuk három nap, a másik három napban érdemes a szigeten barangolni, például szét lehet nézni Las Palmasban, a sziget belső részén, és körbeautózni a nyugati part érintésével. Általában autót szoktunk bérelni, tudok tippet adni, kiknél lehet jó áron, pl. az Autoreisen korrekt.
 3. chef 2010 júl 09. 22:04  
A cikkeket elolvastam, nagyon jók. Bázisokról szeretnék kérdezni, amelyiket a cikkben írsz, még mindíg ajánlott, mert valahol olvastam, egy bázisról, hogy egyik évben jó volt, aztán leromlott a minőség. Mi a Let's go diving-et néztük ki magunknak, mert közel van a szálláshoz, és jók az árai. Róluk esetleg tudsz valamit? Nitrox árakat sehol sem láttam, lehet, hogy nem is töltenek?
Egyenlőre ennyi, ha eszembe jut még valami, újra kihasználnám szíves segítséged.
 2. elche 2010 júl 09. 20:44  
Ezt és ezt a másik cikket én írtam, ha van ezek alapján kérdés, szívesen válaszolok.
 1. chef 2010 júl 09. 19:42  
Sziasztok.

Eldőlt, hogy Gran Canariára megyünk 31-től 1 hétre. Kérlek benneteket, hogy akinek van tapasztalata a szigetről, ossza meg velem. Semmit nem tudunk a helyről. A neten találtam néhány írást, de búvárkodásról nem sokat... melyik bázist ajánlanátok, mit érdemes megnézni földön vízben, levegőben?
Előre is köszönök minden segítséget.

Első   1 2 3 4
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Koh Doc Mai

Thailand

2/2 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 32m, látótáv: 10-25m , áramlás , driftes

napihajós megközelítésfal merülés üreg vagy barlangsziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokcsikóhal jelentős halraj nyílt vízben cápa

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.
A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés