»» ««
vizszerető hozzászólásai:

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
  fórumok / Szakmai fórumok / Búvárbalesetek -események és tanulságok
4914. vizszerető Ugrás 2012 sze 11. 18:43  
Köszönöm a segitséget.Anyit még megtudtam freediverkedett,de hogy ausztriában történt-e eggyáltalán,ebben ma elbizonytalanitottak.Szerintem volt itt szó már róla hogy minden esetből lehet tanulságokat levonni,ezért ha megtudok valamit akkor vagy ide vagy privátba megírom azoknak akiket érdekel.
4911. vizszerető Ugrás 2012 sze 11. 00:22  
A neten csak egy megemlékezést találtam egy ironman futó baráttól.Egyébként csak azért mertem megírni a nevét,mert a gyászjelentésben is leírták a búvárbaleset tényét,és egy megyei napilapban jelent meg.Ezt a fórumot egy zárt közösségnek érzem,nem hiszem hogy bárki szenzációt keritene egy ilyen sajnálatos eseménynek.Ennek ellenére ha van lehetőség moderálásra,és ezt az illetékes igy látja helyesnek,akkor kérem az előző felhívásom törlését.Köszönöm.
4909. vizszerető Ugrás 2012 sze 10. 21:29  
Sziasztok.Egy volt osztálytársam halálos búvár balesetet szenvedet kb. 2 héttel ezelőtt.Semmi infót nem tudok az esetről,sok éve messze sodort minket az élet egymástól.Kéréssel fordulok hozzátok.Ha valakinek van ausztriában ismerőse vagy tud osztrák búvár oldalt és valamilyen infóhoz jut,kérem ossza már meg .Amit tudok :Bécsben dolgozott/lakott.Múlt héten temették Budapesten./Ezt is ma tudtam meg,én is külföldön tartózkodtam,google-n semmit nem találtam./L. Leventének hívták,34 éves valamikor Nyíregyházán lakott.A családjuk elérhetőségét nem tudom,meg nem is tudnám hogy megkérdezni mi is történt valójában.Előre is köszönöm.
  fórumok / Hírek fórumai / 2009-04-05 Búvárhajót raboltak a kalózok
9. vizszerető Ugrás 2009 ápr 05. 21:51  
Ezeket a kalózokat azért nem szokták elkapni meg keresni,mert általában ugyanezek a "szegénylegények"a környező országvezetés fegyveres szabadcsapatai.Van fusimunka,meg van egyenruhás katonai akció.Erről már dokumentum film is volt jópár évvel ezelött.Nem egyszerű arra felé az élet.

  fórumok / Hírek fórumai / 2009-02-23 Magyar búvár balesete Malajziában
227. vizszerető Ugrás 2009 feb 26. 00:47  
Csak azért jelentkezek be a témába,mert a FELELőSÉGNYILATKOZAT többször előkerült.Igaz hogy valamilyen formában létezik az összes szervezetnél (főleg amcsi rendszerek),de úgy tudom hogy ebben a formában ez csak ANGOLSZÁSZ területeken mentesit valakit a tette alól.Magyarországon nem fogadják el azt az érvet,hogy aláírta-tudta mit csinál.Mivel látom szakavatott is van a témában ha tud pontosat a témában,legyenszives megosztani az infot,mert ez a része elég ködös szerintem mindenkinek.
Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

El Bells

Egypt, Red Sea

4/8 db alapján:érdekes(átlag: 4.3) átlagos nehézségű
max: 34m, látótáv: 10-25m , driftes

parti merülésfal merülés üreg vagy barlang scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajoklegalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés