»» ««
SUBMARINE hozzászólásai:

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
  fórumok / Hírek fórumai / 2013-11-06 SUBMARINE búvármagazin - egy új korszak küszöbén
6. SUBMARINE Ugrás 2013 nov 07. 07:53  
Tabletekre is van fejlesztés, sőt mobilra is működne, de sok értelmét nem látom, bár sokan szorgalmazzák.
Én nem vagyok egy technofób fajta, nekem is nehéz ez a váltás, de figyelni kell az "idők szavára"...
A duplázás azt jelenti, hogy akinek még van 1-2-3 számra szóló előfizetése a nyomtatott magazinra, az 2-4-6 példányt fog kapni a digit mag-ból.
E-magra pedig ugyanúgy lehet előfizetni a magazin honlapján http://www.submarine.hu/megrendelesindex.html ahogy eddig a press kiadásra lehetett. 5 nyomtatott lapszám helyett  10 digitális magazin érkezik.
Bízom benne, hogy olyan lesz a digitális verzió, ami ki tud használni minden ebből adódó technikai lehetőséget...
Ezen dolgozunk.
A dimagon pedig hamarosan fenn lesz néhány korábbi évfolyam hagymányos pdf-es verziója, úgymond teszt jelleggel...
2. SUBMARINE Ugrás 2013 nov 06. 21:40  
Kedves Zook! Köszönet a kedves szavakért, egyúttal hatalmas gratula a keddi eredményekhez, melyhez személyesen még nem is tudtam gratulálni sajnos!! :-(
  fórumok / Hírek fórumai / 2010-06-21 Könyvismertető: Búvárszótár
10. SUBMARINE Ugrás 2010 jún 22. 16:17  
Kedves Luciferin! Örülök ha tetszik a szótár, de fontos az "ügyfélelégedettség"  is.
Ha póruljárást emlegetsz, akkor azért hagy legyek kíváncsi, hogy lehet pórul járni egy megrendeléssel? Én még ilyenrôl nem hallottam, ezért fúrja az oldalam. Nem kaptál meg valamit, amit kifizettél?
8. SUBMARINE Ugrás 2010 jún 22. 09:25  
Köszi istvanv a dicsérô szavakat a szerkesztô nevében is.:-)
Remélem haszonnal tudod forgatni.
7. SUBMARINE Ugrás 2010 jún 22. 09:22  
Hogy jártál kedves Luciferin?
  fórumok / Képtár megjegyzések / Észak Szudán 2008
14. SUBMARINE Ugrás 2008 máj 08. 11:01  
opssza, csatolt egy képet a hozzászólás, tôlem függetlenül...
13. SUBMARINE Ugrás 2008 máj 08. 11:00  
Remek fotók!
Gratula!
  fórumok / Hírek fórumai / 2008-05-08 Két hét cápák között
1. SUBMARINE Ugrás 2008 máj 08. 10:59  
Hello Bunny,
Egész remek képanyagot hoztál össze.
Gratulálok!
  fórumok / Hírek fórumai / 2007-11-30 II. Magyar Búvároktató Találkozó
46. SUBMARINE Ugrás 2007 dec 03. 21:42  
Kedves Károly!Csak röviden reagálnék a leírtakra, mert meg lettem szólítva, egyébként nem untatnám a fórumozókat. Szerintem kevered a szezont a fazonnal. Tán még emlékszel saját "szellemi termékedre" az év búvároktatója választásra. Javasoltad, hogy ezt is vegyem a témák közé, és nyüzsögtél is rendesen, aztán mégsem kívántad megosztani ötletedet a Nagyérdeművel. No, talán itt az alkalom! Ugye sehol nem volt még a találkozó szervezése, amikor még szeptemberben rögzítettem a Hungexpoval a márciusra tervezett búvároktatói találkozó helyszínét és az ingyenes teremlehetőséget? Hol voltál Te ekkor?Hirtelen aztán TE lettél még az ötletgazda és főszervező is. Döbbenet!De be kell látnom, elkövettem két nagy hibát.Egyrészt elfogadtam a javaslatod az új időpontra, (a TE javaslatodat), másrészt pedig valóban az általad javasolt helyszínnel szerződtem le az idő rövidsége miatt, mert állítólag itt egy rokonod dolgozik, és nagy kedvezményt kaphatunk. A hangosítást is ígéretednek megfelelően TE hoztad, amit meg is köszöntem neked a fórum előtt, ezt senki nem is vitatja. Én fizettem ki viszont minden számlát (hotel, vacsi, bérlet, kávészünet) miután nekem fizettek az oktatók, és én tartottam velük a kapcsolatot, mint ahogy az egész eseményt is, a felszólalásokat, témákat is én szerveztem . Nagyon jól tudod, hogy ráfizetéssel zártam a találkozót, mert a kitűzőktől kezdve a megrendelt, de el nem jött oktatók, illetve meghívottak költségéig mindent én rendeztem. De ez nem is gond, volt egy cél, amiért gondoltam érdemes áldozni pénzt és energiát. Nem folytatok ellenpropagandát az általad szervezett eseménnyel szemben, pusztán a múlt tényeit írtam le. És miután félreérthetôen jelentek meg a hírek a divecenteren, muszáj volt reagálnom.
19. SUBMARINE Ugrás 2007 dec 02. 22:35  
Kedves Arabdémon! Hiba egy szál se. Csupán emberi történet. Sajnálom, hogy nem feleltem meg a vélt stílusbeli követelményeidnek, igyekszem majd csiszolgatni.
18. SUBMARINE Ugrás 2007 dec 02. 22:30  
Kedves Károly! (Moby Dick) A leírtak a rideg tények, melyeket igen nehezen lehet megcáfolni. Ebben az esetben személytelenül természetesen nem lehet a gondolatokat megfogalmazni, és mindezeket csak érintôlegesen tettem meg. Nem gondolom, hogy beteges lennék, féltékeny pedig aztán végképpen nem, ez abszolút ellenkezik a habitusommal, de érdemes azért helyére tenni a dolgokat. Valószínûleg könnyebben átlibbennék a dolgokon, ha nem arról a számtalan megkeresésrôl, telefonról, mailrôl szólt volna a hét, hogy most ki és mit szervez... Egyértelmû, hogy nem rólam szól a Búvároktatói találkozó, nem is gondoltam ezt soha, és talán erre példa volt a januári szervezés és a moderátori müködésem, melyen rajtad kívûl mindenki betartotta a neki járó idôt. Nem is kérdés, hogy bárki szervezhet bármilyen találkozót, természetesen Te is és még akár 200 más oktató, de ha arra az elsô találkozóra hivatkozol, (rendkívûl ügyes személytelen megfogalmazással) amit a SUBMARINE szervezett, akkor picit kinyílhat a bicska a zsebemben, ugye? 
13. SUBMARINE Ugrás 2007 dec 01. 15:02  
Elnézést kérek, hogy ilyen hosszú hozzászólással untatom a látogatót, de az elmúlt napokban legalább 30-40 telefonhívást és e-mailt kaptam, melyben a búvároktatói találkozóról érdeklôdtök. Miután nincs módom és lehetôségem arra, hogy mindenkit személyesen tájékoztassak, így ezen a fórumon keresztül is szeretném röviden elmondani a gondolataimat. Idén januárban az általam szervezett búvároktatói találkozó végén úgy váltunk el, hogy az összejövetel sikerébôl kiindulva - ha lesz rá igény - ismét találkozunk. Az ôsz folyamán több beszélgetésen is elmondtam, hogy talán több értelme lenne kétévente rendezni a találkozót, miután egy év alatt nem történik annyi változás a búvárkodás világában, hogy erre egy koncepciójában jól felépített rendezvényt lehessen szervezni, másrészt a felvetett fórumkérdésekre sem érkezett olyan sok gondolatébresztô, melybôl kiindulva egy közös cél, a búvároktatás minôségének javulása elérhetô lenne. Más nem így gondolta, valószínûleg más célok is vezérlik, és hivatkozva az általam szervezett találkozó sikerére, saját égisze alatt a találkozó szervezésébe fogott. Ennek az "emberi" oldalát nem kívánom minôsíteni, mindenkinek a saját értékitéletére bízom. Rendkívûl fájlalom, hogy a "szervezô csapatba" H.K. bevett egy talpig úriembert is, aki szerintem az elôzményekrôl mit sem tud, és sajnos nem volt módon vele beszélni errôl.Szeretném egyúttal jelezni, hogy nem kívánok januárban egy másik "független" oktatói találkozót létrehozni, melyre többen is inspiráltok, mert egyébként is van bôven széthúzás és ellenségeskedés az oktatói körben, nem cél, hogy ezt netán tovább generáljuk.  SUBMARINE
12. SUBMARINE Ugrás 2007 dec 01. 14:54  
Kedves Fórumozók! Kedvelem a divecentert, és tisztelem Bunny és Elche munkáját, szegrôl-végrôl össze is dolgozunk a Kishírek a nagyvilágból rovatban. Sajnos nem érek rá sokszor, hogy naprakészen lessem ezt a remek búvárportált, nem is volt rá példa, hogy korábban bármihez is hozzászóltam volna, bár ennek leginkább az idôhiány volt az oka. Most azonban nem állom meg, hogy néhány gondolatot ne osszak meg veletek, mert mélységesen fel vagyok háborodva.Olvasom, hogy az I. Búvároktatói találkozó sikerébôl kiindulva, jövôre a szervezô(k) ismét megrendezik az eseményt. Talán érdemes tisztába tenni a dolgokat.Tavaly a SUBMARINE fôszerkesztôjeként én szerveztem ezt az eseményt, méghozzá még szeptemberben megállapodtam a Hungexpo vezetésével, hogy a SPORT Kiállítás elôtti vagy utáni héten díjmentesen kapunk egy konferenciatermet erre a célra, csupán a vendéglátás részét kell nekünk állni fejenként 4-5.000 Ft-os áron. Szerencsére mindent dokumentáltunk. Októberben mikor elkezdtem mindezt propagálni ismerôseim körében (szerencsére akad tucatnyi tanú erre) H. K. jelenleg fôszervezôként tündöklô félig sem úriember elôhozakodott azzal az ötlettel, hogy nem jó a március, ekkor már minden oktató ezer felé szalad, túrázik, stb., legyen inkább januárban a találkozó. Elfogadtam az ötletét. Feltünôen készségesnek mutatkozott, hogy majd Ô segít a szervezésben, mert Ô mindenkit ismer, (mintha én nem), de hát segítsen, ha ennyivel is elôrébb vagyunk. A találkozó végén még gratulált, hogy legyen folytatás, Pistikém ezt nagyon f.... megszervezted. Aztán telik múlik az idô, kiderül, hogy már az elsô találkozót is ô szervezte, és most már a másodikat szervezi!!! 
Első   Visszalép Következő   Utolsó

1
Fórum v1.104 - © 2007-2018 Bunny

Merülőhelyek

Sha´ab Sheer West

Egypt, Red Sea

1/3 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 3.3) átlagos nehézségű
max: 20m, látótáv: 10-25m , áramlás

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilágteknős

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés