»» ««

Roncs kokainnal és hullával

Külföld

Két búvár talált rá a zátonyra futott jachtra a Csendes-óceánon.

Az emberi maradványokat és a 120 millió dollár értékű kábitószert két búvár a Csendes-óceán egyik eldugott zátonya mellett találta meg. Az erősen oszlásnak indult tetem a 42 láb hosszú JeReVe nevű jacht roncsában volt, ami Ecuadorból kelt útra 3 hónappal korábban, 204 kilónyi kokainnal a fedélzetén.

Az első vélekedések szerint a hajó Ausztráliába tartott, két kelet-európai férfival a fedélzeten. Az amerikai és az ausztrál drognyomozók állítólag már megfigyelés alatt tartották a jachtot, amelyről úgy gyanították, hogy kábitószermaffiáknak dolgozó emberek hajóznak vele. A hajónak viszont október 5-én nyoma veszett. Mint kiderült, tényleg volt rajta drog, hiszen a Tonga fővárosától nem messze egy hónappal később megtalált roncsban még mindig ott volt a kábítószer.

Egy ausztrál nyomozó, David Sharpe úgy fogalmazott, pont került egy rejtélyes ügy végére. Ám ezzel csak a történet eleje és végső lezárása ismert, az még nem, hogy történt-e valami erőszakos cselekmény a hajó fedélzetén.

[ windsorstar.com ]


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Zenobia wreck

Cyprus

7/7 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) átlagos nehézségű
max: 41m, látótáv: 10-25m

speedboat-os megközelítésroncs merüléshomokos élőhelyjelentős halraj nyílt vízben földközi tengeri muréna legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés