»» ««

11 évet kapott a rabló-búvár

Egyéb

Egy, az Öböl-háborúban kitüntetett veterán haditengerész 11 év börtönbüntetést kapott St. Paul városban (Minnesota USA), miután 2001 májusában kirabolt egy takarékszövetkezetet majd búvárfelszerelésben a Mississippi folyóban próbált elrejtőzni.

A 41 éves Mark W. Samples-t több mint 70.000 dolláros rablás miatt ítélték el. A szemtanúk szerint egy mountain bike bicikli segítségével menekül a tett színhelyéről, majd búvárfelszerelését magára kapva a folyóba vetette magát, hogy azon lefelé sodródva elérje az autóját. A búvár közel 8 órát rejtőzködött a vízben. A rablás után Samples elhagyta az országot két éves fiával együtt, végül nemzetközi hajtóvadászat után Ohio-ban kapták el.

Samples
elmondta, akkor érte maradandó trauma, amikor az 1987-es Iraki rakéta támadás során baleset érte a Stark nevű amerikai fregatton a Perzsa-öbölben. A balesetben 37 tengerész vesztette életét. Samples többek között az e baleset során tanúsított hősiességéért kapott érdemérmet.

Kapcsolódó link: USS Stark

[ Twincities.com ]
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

P29 Patrol Boat Wreck

Malta

5/5 db alapján:érdekes(átlag: 4) átlagos nehézségű
max: 34m, látótáv: 10-25m

parti merülésroncs merüléshomokos élőhely mesterséges élőhelyföldközi tengeri muréna jelentős halraj nyílt vízben nagy rája

Búvárbazár

Mares Trilastic 5-4-3 Lady 6-os

Ár: 35.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2020 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
impresszum / contact / Médiaajánlat / Adatkezelés