»» ««

Gondolatok az I. oktató találkozóról

Magyarország

A SUBMARINE Búvármagazin a divecenter.hu és a Búvárinfó segítségével idén rendezte meg az első független búvároktató találkozót.

Mint támogatók, természetesen mi is jelen voltunk az eseményen, főleg mert kíváncsiak voltunk mennyire működik a függetlenség. Nos a találkozóra végül több, mint 100 oktató regisztrált, ami a legoptimistább számokat is meghaladta.
A rendezvényt Herold István moderálta, így minden előadó betartotta a neki szabott időt, ezért jól pörögtek az események, nem voltak csúszások. A rendezvény szerencsére hagyott időt az ismerkedésre is, a blokkok közötti szünetek elég hosszúak voltak ahhoz, hogy mindenki ki tudja beszélgetni magát az új vagy régi ismerősökkel.
Mivel a divecenter.hu független minden rendszertől és üzleti érdektől, ráadásul szinte mindenkit ismertünk (no meg mindenkivel jóban vagyunk), ezért némileg külső szemlélőként tudtam figyelni az eseményeket. őszintén örültem, amikor láttam, hogy az üzleti életben egymás konkurenciái, különböző rendszerek képviselői a közös hobbi, a búvárkodás kapcsán félretették egyéni érdekeiket, és jó hangulatban ismerkedtek, beszélgettek egymással. Ez volt a rendezvény fő célja, összehozni, megismertetni egymással a hazai oktatókat, és úgy vélem ez maradéktalanul sikerült.
A előadások tapasztalatán túl hiszem, hogy sokan fognak üzletileg is profitálni az új kapcsolatokból, és sok új búvárbarátság született a rendezvénynek köszönhetően, több egymást csak névről ismerő ember tudott személyesen találkozni. A vacsora után a csapat egy része elindult haza, ám elég sokan maradtunk, akik a társalgóban és a bárpult körül kényelmesen elhelyezkedve anekdotázgattunk, régi és friss búvártörténetek kerültek elő. Egy szó mint száz: jó hangulatban telt az este.

- Sz.K. -
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Tobia Arbaa

Egypt, Red Sea

5/6 db alapján:érdekes(átlag: 4.2) könnyű körülmények
max: 15m, látótáv: 10-25m

napihajós megközelítészátony merüléskorallos, trópusi élőviláglegalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés