»» ««

SUBMARINE megjelenés és fotósverseny

Egyéb
2/2. oldal


SUBMARINE Búvárfotós Verseny 2007

A SUBMARINE Búvármagazin a BlueBay Búvárbázissal együttműködésben idén is megrendezi az adriai Pag szigeten a hazai búvárfotósok versenyét. A korábbi évek sikeres versenyeiből kiindulva ismét várjuk az ország lelkes, akár analóg, akár digitális gépet használó víz alatti fotósait. A képeket a verseny ideje alatt a helyszínen, az Adrián kell elkészíteni. A pályázok lehetnek amatőrök és "profi" fotósok is.

Versenykiírás:

● Jelentkezni lehet minden magyar búvárnak, aki rendelkezik legalább 40 igazolt nyíltvizi merüléssel, és külső vakus víz alatti fényképezőgéppel. Digitális és analóg (hagyományos) kamera is részt vehet a versenyben, de a filmes gépet használók csak diára fotózhatnak a verseny alatt.
● A jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével, 5 db saját készítésű felvétel elküldésével (postai úton: JAGUÁR Kiadó 1124 Budapest, Fodor utca 58., vagy e-mailben: info@submarine.hu), és a szervezők visszaigazolásával valósul meg. A részvételi díj: 30.000 Ft, (kizárólag a bejutott versenyzőknek) mely tartalmazza a versenyző 6 merülését és szállását is a verseny időtartamára.
● A verseny időtartama és helyszíne: 2007. június 10.-13. Pag sziget, BlueBay Diving Center. Versenymerülések június 11-től 13-ig, napi kétszer hajóról történnek.
● Két kategóriában lehet indulni: nagy látószög és makró, legfeljebb 6-6 felvétellel. A szervezők nem különítik el zsűrizéskor az eltérő technikával készült felvételeket.
● A merülések végeztével a versenyzőknek le kell adniuk a szervezők részére a felvételeiket.
● A merülések maximális időtartama 60 perc.
● A szervezők fenntartják a jogot, hogy vitás kérdésekben - a kiírással vagy a versennyel kapcsolatban - maguk döntsenek, és az ellen fellebbezésnek helye nincs.
● Jelentkezési határidő: 2007. május 21.
● A verseny díjazása: Korábbi versenyeinkhez hasonlóan értékes nyeremények találnak gazdára, így merülési csomagot, búvár és fotós vásárlási utalványokat nyerhetnek a díjazottak. A nyeremények teljes listája hamarosan a www.submarine.hu oldalukon olvasható.

Első   Visszalép Következő   Utolsó

1 2

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Small Giftun / Police station

Egypt, Red Sea

3/8 db alapján:érdekes(átlag: 4.1) átlagos nehézségű
max: 38m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés fal merüléskorallos, trópusi élővilágteknős legalább 1.5m-es hal delfin

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés