»» ««

NOHMALVAF- Az eredmények

Fotózás
1/2. oldal

Lezárult fotós versenyünk, íme a négy kategória legjobb fotói.

Hosszú kihagyás után élesztettük újjá víz alatti fotós versenyünket. Nagy örömünkre szolgált, hogy sokakat megmozgatott a felhívás, és minden kategóriába remek képeket neveztek a hazai búvárfotósok. Szerencsére az elmúlt évek alatt bőven volt alkalom képeket készíteni a világ különféle pontjain, és ez a sokszínűség vissza is tükröződött a mezőnyön. A korábbiakhoz kicsit igyekeztünk frissíteni a kiíráson, a kategóriákon, hiszen változik a búvárfotózás világa.

A végső sorrendről négy tagú nemzetközi zsűri döntött, melynek tagjai Ipah Uid Lynn, Greg Sherman, Gabriella Luongo és Pekka Tuuri voltak. Többük kiemelte, meglepte őket a verseny erős színvonala.

Két körben zajlott az értékelés. Először adott kategória legjobb fotóit választották ki a zsűri tagjai, a második körben pedig jött a döntés a végső sorrendről. Kizárólag akkor lett volna még egy plusz kör, ha az első helyen alakult volna ki holtverseny, de ilyen nem volt.

Több kategória is volt, ahol egészen minimális különbség döntött a legjobb fotók között. A négy kategóriagyőzelmen hárman osztoztak: Lőrincz Ferenc, Előd László és Pohl András.,Összesen hat fotósnak volt legalább egy dobógós képe, igazolva azt, hogy erős volt a mezőny.

Gratulálunk a győzteseknek, és mindenkinek köszönjük a részvételt! A következő oldalon pedig a részletes sorrendet is megtaláljátok, minden kategóriában a második körbe jutott, rangsorolt képeket tesszük közzé.Az írás a következő oldalon folytatódik!


Első   Visszalép Következő   Utolsó

1 2

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sha´ab Quais (Mhal Hal)

Egypt, Red Sea

1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) nehéz körülmények
max: 25m, látótáv: 10-25m , driftes

napihajós megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhely nyílt vízi fajokmantarája nagy rája teknős legalább 1.5m-es hal

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés