Ismét peregnek a képek

Fotózás
2008. június 12.
Mivel a résztvevők számára is kihívás a filmes vetélkedés és látogatóink körében is népszerű, jöjjön a legújabb összeállítás a harmadik menetre nevezett filmekből.

Hirdetés
Mostanra már tudjuk, a videósok aktivitása nem olyan, mint a fotósoké, de a feladat is teljesen más jellegű. A korábbi vetélkedések tapasztalatait próbáltuk leszűrni, de a konklúzió pusztán csak annyi lehetett, hogy ha van kedve pár embernek filmet összehozni, akkor lesz mit bemutatni, ha nem, akkor pedig várunk, amíg lesz idő is, anyag is, kedv is. A kiírást is olyan formában gyúrtuk át, hogy egyszerűen csak négy perc körüli hosszúságban vártunk filmeket, két témában: az egyik a roncsok-maradványok, míg a másik a portré volt. Ezen túl aztán nem korlátoztuk, ki mennyi filmet küld. Összeségében van öt film, ebből három roncsos, kettő pedig portré. Túlbeszélni előzetesen a filmeket semmiképpen sem szerencsés, ezért jöjjenek maguk a művek, alattuk pedig a szavazólap linkje.

Valamennyi film beillesztésre került ide a YouTube-ról. A film címére kattintva azonban vagy közvetlenül a YouTube-on tárolt nagyobb felbontású verzió, vagy más helyen levő nagyfelbontású verzió érhető el, javasolt így is megnézni a filmeket, hiszen alapvetően egyik résztvevő sem a "bélyegmozi" adottságait vette alapul.

A sötétségből a fénybePillanatnyi zavartalanságA csodálatos mandarinIdőfaktorHajósorsA szavazás határideje 2008. június 25-én zárult.
Kapcsolódó írásaink:
Minden információt -ról.

Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.


 75. Jules 2008 jún 26. 09:41  
Köszi Zook :-) Bár ki tudja, hogy szavaztál :-DDDD
 74. elche 2008 jún 26. 00:04  
T'om. Aki ilyen módon tör a győzelemre, nem a végére hagyja a mozgósítást.:) De filmeseknél nem jellemző, eddig még semmiféle ilyen tendenciát nem láttam. Mindenesetre van győztes, egy szavazat is változtathatott volna talán a végeredményen, de ez most már úgyis tárgytalan. Holnap minden kiderül...
 73. Garfield33 2008 jún 26. 00:00  
Nékem olyan nem szokásom.
Csak a ma délutáni felhívásodra reflektáltam.
 72. elche 2008 jún 25. 23:54  
Későn szóltál a cimboráknak?:)
 71. Garfield33 2008 jún 25. 23:47  
Puff neki. Lehet, egy csomóan a végére hagyták volna.  :-)
A további 70 bejegyzés a fórumban olvasható.

Merülőhelyek

Dibba´s Rock
United Arab Emirates
1/1 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 5) könnyű körülmények
max: 15m, látótáv: 10-25m
speedboat-os megközelítészátony merülés scenic, nézelődős merüléskorallos, trópusi élővilág sziklás, hasadékos élőhelyjelentős halraj nyílt vízben

A fórumban leírtakért a divecenter.hu felelősséget nem vállal, az kizárólag a hozzászóló magánvéleménye.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2018 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
impresszum / contact / Médiaajánlat / Hirdetési lehetőség