»» ««

Hobbi búvárkomputernek Apple Watch Ultra?

Felszerelések

Mostantól hobbicélú búvárkodáshoz is lehet használni az Apple ősszel megjelent okosóráját, a kínálat csúcsát képező Apple Watch Ultrát.

Kisebb, hangsúlyozottan nem professzionális célú merülésekhez is használható mostantól az Apple Watch Ultra, melynek fapados búvárkomputer-funkcióját a külső fejlesztésű Oceanic Plus applikációval lehet lényegesen sokrétűbbé tenni.

A Huish Outdoors által fejlesztett, búvárokat segítő alkalmazás hivatalosan 40 méteres merülési mélységig használható és - legalábbis a fizetős változata - gyakorlatilag minden olyan funkciót betölt, amit az erre a célra rendszeresített búvárkomputerek hivatottak ellátni.

Az alkalmazás a vízmélység mellett egyebek mellett nyomon követi a vízhőmérsékleteket, segít a dekompressziós megállók megtervezésében, kijelzi a merülési sebességet illetve a felszínre emelkedéshez szükséges időt.

Az interfész merülés közben értelemszerűen nem érintőkijelzőn keresztül vezérelhető, helyette minden funkciót a vezérlőtárcsával lehet elérni, illetve a haptikus motor rezgéseit a lehető legerősebbre állítja az óra, így azt állítólag még a búvárruhán keresztül is lehet érezni.

A fentieken túl az Oceanic Plus segítségével az órához csatlakozó iPhone-okon részletesen megtervezhetők a merülések, melyeket a rendszer a felszínre jövetelt követően részletesen ábrázol is.

[ www.hwsw.hu ]

Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Eel Garden

Egypt, Red Sea

2/3 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.7) könnyű körülmények
max: 23m, látótáv: 25m felett

parti merülészátony merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élőviláglegalább 1.5m-es hal

Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2023 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés