Havi fotó- videó verseny

2007-2017 Best of the best

 
 
A havi fotósversenyünk záró fordulója, az elmúlt 10 év összes nyertes képe verseng a legjobbak legjobbja díjért.
Beküldve 121 kép
Verseny fóruma » Verseny információ

Búvársport: tíz érem a tarsolyban

Egyéb
2005. július 13.
Ahogy már az elmúlt években megszokhattuk: nem okoztak csalódást az év egyik legfontosabb versenyén a magyar uszonyos úszók.


Kér karácsonyra víz alatti fényképezőt!
Hirdetés

Válogatottunk tíz dobogós helyezést ért el a San Marinóban rendezett 21. Európa-bajnokságon, ebből három arany-, egy ezüst- és hat bronzérmet akasztottak a nyakukba.

Az éremtáblázaton az oroszok és az olaszok mögött, a harmadik helyet szerezték meg. A siker értékét növeli, hogy a csapat nem volt teljes: több éremesélyesünk is csak a duisburgi világjátékokon vállalja a részvételt, így kihagyta a kontinensvetélkedőt. A 13 tagú válogatott így is kitett magáért, a kiemelkedő eredmények mellett Európa-csúcsok és országos rekordok is születtek. "Elégedettek lehetünk a látottakkal - összegezte tapasztalatait Kovács László kapitány. - Mindenképpen ki kell emelnem a dunaújvárosi Vilhelm Szilárd teljesítményét. A harmadik elsőségünket Wirtz Melinda szerezte, aki tavaly még a visszavonuláson gondolkodott, de az októberi, sanghaji világbajnokság után beállt a sorba, és most ezerötszáz méteren mindenkit maga mögé utasított."

Rajtuk kívül is többen nyújtottak remek teljesítményt: Ócsai Dorottya és Székely Lilla egyaránt letette a névjegyét a felnőttmezőnyben, Vinkler Péter pedig ezúttal két bronzéremnek örülhetett, csakúgy, mint Kanyó Dénes.

[ Nemzeti Sport ]

Kapcsolódó link: A verseny hivatalos honlapja
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.Powered by babelrabbit engine © 2004-2017 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
impresszum / contact / Médiaajánlat / Hirdetési lehetőség