»» ««

Junior uszonyosúszó VB

Szabadtüdős
2017. augusztus 17.

A magyar fiatalok letarolták a mezőnyt a szibériai világversenyen.

Szibériában úgy tűnik a magyar junior uszonyosúszó válogatottnak nem nagyon van kihívója. Ahol indulnak ott éremeső várható.

"Abszolút elégedett vagyok, sőt. A  juniorok igazi sporttörténelmet írnak itt Tomszkban. Történelmet, hisz egy versenyen egy sportoló nem tudott duplázni ezen korosztályban és ennyi országos csúcsot is rég láttam megdönteni, mint itt Tomszkban." –mondta Veress András, edző és a MBSZ elnökségi tagja.

Mozsár Alex a 400 méter felszíni úszás után a 400 méteres búvárúszásban is diadalmaskodott. Szabó Anita szintén két aranyéremmel (50m és 100m uszonyos gyorsúszás), és Hamlin Dorothy is aranyérmet szerzett kétszer (400m búvárúszás, 400m felszíni úszás), így a magyar delegáció összesen féltucat aranyérmet hozott el három sportolónk segítségével. Emellett negyedik, ötödik és hatodik helyezésekből is kijutott, így a magyar csapat sikeresen zárta az eseményt.

A világverseny eredményét a MBSZ oldalán megtekinthetik az érdeklődők, a sportolóinknak pedig szívből gratulálunk!

Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Elphinstone

Egypt, Red Sea

16/23 db alapján:kimagaslóan érdekes(átlag: 4.7) nehéz körülmények
max: 43m, látótáv: 10-25m , driftes , áramlás

szafaris megközelítészátony merülésnyílt vízi fajok korallos, trópusi élővilágcápa teknős delfin legalább 1.5m-es hal jelentős halraj nyílt vízben csikóhal

Búvárbazár

Ólom eladó

Ár: 1.100 Ft.

Látogasd meg angol nyelvű oldalunkat, lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.


Powered by babelrabbit engine © 2004-2019 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
impresszum / contact / Médiaajánlat / Adatkezelés