»» ««

Különös baleset Texasban

Külföld

Egy búvároktató a medencében vesztette életét.

A 47 esztendős Barbara MacAlpin Tyler városának egyik búváriskolájában dolgozott oktatóként, a bázis honlapja szerint férjével együtt a technikai búvárkodásban sem volt járatlan. Július 16-án éppen tanfolyamot tartottak volna a bázis medencéjében, amikor a készülődés közben egy légzőcsövet vettek észre a medence alján. Az oktató ólomövvel a derekán, légzőkészülék nélkül bukott le érte, hogy a felszínre hozza.

Közben a tanulók, egy házaspár tovább folytatta a készülődést. Arra figyeltek fel, hogy oktatójuk nincs sehol, Barbarát végül a férj hozta fel a fenékről. Megpróbált elsősegélyt nyújtani, míg a felesége riasztotta a mentőket, ám már nem sikerült megmenteni az életét. A halál okát a későbbi vizsgálatok feladata lesz kideríteni.

Hasonlóan érthetetlen baleset áldozata lett Maine államban egy 58 éves oktató, Janice Smith is, aki egy merülés legelején került bajba és süllyedt a fenékre, ám csak 10 perccel később találták meg és tudták a felszínre hozni. Öt napig volt kómában, ám végül elhunyt anélkül, hogy visszanyerte volna az eszméletét.

[ UnderwaterTimes ]
Kapcsolódó írásaink:


Hozzászólást csak regisztrált felhasználótól fogadunk el. Regisztrálás/belépés.

Merülőhelyek

Sanganeb North

Sudan

1/4 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.3) átlagos nehézségű
max: 46m, látótáv: 25m felett , driftes

szafaris megközelítészátony merüléshomokos élőhely korallos, trópusi élővilágcápa teknős legalább 1.5m-es hal mantarája jelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

Tribord 5mm kesztyű

Ár: 2.499 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2021 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
impresszum / contact / Médiaajánlat / Adatkezelés