»» ««

Minőség a mi választásunk

(Hirdetés)

Bemutatkozik a budapesti Aquadive PADI búváriskola.

Búváriskolánk számára a 2003-mas alapítása óta fontos cél, hogy az általunk képzett, vagy a velünk túrázó búvárok a legjobb minőségű kiszolgálásban részesüljenek. Ennek érdekében több olyan szolgáltatást is bevezettünk, amellyel eme kitűzött célt folyamatosan biztosítani tudjuk.

Albumhoz klikk a képre.
Iskolánkban a világ legnagyobb szervezete, a PADI tanfolyamai segítségével képezzük a leendő búvárokat. Azért választottuk ezt a rendszert, mert hisszük, hogy az ott elérhető professzionális tananyagok segítésével biztonságosan, és magas szinten tudja a tanulóinkat bevezetni a víz alatti világ csodáinak felfedezésébe.

Az oktatás színvonalának, és biztonságának magas fokon tartásához iskolánkban öt búvároktató dolgozik, és több oktató teremmel is rendelkezünk. Ezáltal elértük, hogy tanfolyamainkon kis csoportokban történik az oktatás, minden egyes tanulónk kiemelt figyelemben részesül, személyre szabott módon tudjuk oktatni, ha szükséges akár egy emberrel is foglalkozunk.

Iskolánk keretein belül a PADI Open Water vagyis kezdő tanfolyamtól az Assistant Instructor (segédoktatói) szintig képzünk, bele értve a rendszerben elérhető összes specialitást. Emellett felkészítünk, és a tanfolyama során végig kísérjük, segítjük a leendő búvároktatókat is, mivel iskolánkban több Staff Instructor is dolgozik, illetve EFR elsősegény tanfolyamokat is rendszeresen indítunk. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy iskolánk szinte egyedülálló módon segíti a PADI professzionális búvárait (Divemaster, Assistant illetve Open Water Scuba Instructor) is mentorálással, és különféle tudás bővítési, és gyakorlatszerzési lehetőségekkel.

A felnőtt oktatás mellett speciálisan gyermekeknek szóló programokat is tartunk. Kimondottan a gyermekekkel való bánásmódra felkészített oktatóink segítségével már 8 éves kortól tartunk PADI Bubblemaker illetve Seal Team kalandmerüléseket. Ezen programok segítségével a búvárkodást olyan tevékenységként mutatjuk be, amely lehetővé teszi a gyermekeknek, hogy megtapasztalják a víz alatti világot. A tanfolyamon kimondottan a számukra készített gyermek méretű felszereléssel és kis méretű palackkal, szoros felügyelet mellett sekély vízben tevékenykednek.

Albumhoz klikk a képre.
A Bubblemaker programban
védett vízben légzőkészülékkel úsznak - csak játékból. A Seal Team pedig többféle úgynevezett Aquamission-ök (víz alatti küldetések) végrehajtásával lehetőséget ad a gyermekeknek, hogy víz alatt ússzanak és kalandot, felfedezést és izgalmakat éljenek át. A küldetések során fejlesztik készségeiket, tanulnak a vízi világról, és felkészülnek, hogy később Open Water Junior tanfolyamon folytassák a búvárkodás tanulását.

Legközelebb 2009 szeptemberében indítjuk Seal Team küldetés sorozatunkat gyermekek számára. Itt elsajátíthatják az öt fő víz allati küldetést és igény szerint további specialitás küldetéseket, így akár egész évben kihívást jelentő, hasznos elfogaltságot tudunk biztosítani az ifjú búvárok számára a szabadidő tartalmas eltöltésére. Ha érdekel ez a gyereknek szóló program, weblapunkon részletes információt találsz róla.

A több oktatónak, és oktató teremnek köszönhetően a tanfolyamok folyamatosan zajlanak, nálunk bárki, bármikor elkezdheti vagy bekapcsolódhat, amint lehetősége van rá. Ugyanígy örömmel látjuk a már végzett búvárainkat is például a medencés gyakorlások során, ahol felfrissíthetik tudásukat, vagy csak eltölthetnek pár kellemes órát búvárok társaságában. Kipróbálhatják például a mindig ott lévő DPV-t, vagy tesztelhetik leendő felszerelésüket a vásárlás előtt.

Búváriskolánknak nem fő profilja a búvárfelszerelés forgalmazás, mi ezen a téren is a megszokott, személyre szabott kiszolgálást részesítjük előnyben. Tanulóink a vásárlás előtt segítségünkkel ki tudnak próbálni több, különféle márkájú, és felépítésű felszerelést, így végül kimondottan a számukra szimpatikus felszerelést fogják boltunkban megvárásolni.

Albumhoz klikk a képre.
Természetesen a túráinkon is a minőséget, és a biztonságot tartjuk szem előtt. Minden egyes búvártúránkon saját vezetőt alkalmazunk, és kis csoportokban történik a merülés. Ezeknek is köszönhető, hogy iskolánk történelme során még soha, semmi baleset nem történt útjainkon, tanfolyamainkon.

Úticéljaink között egzotikumként szerepel például Bali, vagy Maldív szigetek, de természetesen nem csak távoli országokba utaztatunk. Már a tanfolyamaink során is ellátogathatnak tanulóink akár az Adriára, akár Ausztria vizeibe, illetve a népszerű egyiptom sem maradhat ki. Rendszeresen szervezünk közeli, akár magyarországi merülőhelyekre is jó hangulatú, klub jellegű merüléseket. Szárazföldön is megközelíthető tengerpartokra és a közeli helyekre saját, 8 búvár és annak teljes felszerelésének gyors, kényelmes és költséghatékony szállítását lehetővé tevő kisbusszal segítjük tanulóinkat.

Amikor pedig nem tanfolyamon vagy túrán vannak tanulóink, iskolánk mink búvárklub működik. Ennek keretei között rengeteg közös, nem feltétlenül búvárprogramot szervezünk. Ilyenek például a paintball, bográcsozás, hajó kirándulások, íjászat, borkóstoló, és nagyon sok családi program. Úgy gondoljuk fontos, hogy tanulóinkkal nem csak tanár - diák kapcsolatban legyünk, hanem ténylegesen egy csapat, egy klub tagjai legyünk.

Az Aquadive búváriskola örömmel fogad mindenkit, aki az általa képviselt értékeket szintén fontosnak tartja. Számunkra első a biztonság, és a minőség. Ha Te is ezt keresed, csatlakozz csapatunkhoz!

Elérhetőségeink:
Aquadive School
Budapest VII. kerület, Vörösmarty utca 6.
http://www.aquadive.hu


A cik az Aquadive School támogatásával készült, a cikkben szereplő jogvédett képek az iskola engedélyével kerültek felhasználásra.
Kapcsolódó írásaink:


Merülőhelyek

Palatinus-tó Búvárbázis, Dorog

Hungary

6/16 db alapján:átlagosan érdekes(átlag: 3.4) átlagos nehézségű
max: 12m, látótáv: 0-4m

parti merülésscenic, nézelődős merüléshomokos élőhely édesvizi élővilágjelentős halraj nyílt vízben

Búvárbazár

5mm-es neoprém ruha

Ár: 25.000 Ft.


Látogasd meg és lájkold facebook csoportunkat, videóinkat pedig a Vimeo csatornánkon is elérheted.

Powered by babelrabbit engine © 2004-2024 Bunny - All rights reserved
Az oldal szöveges és képi tartalmának felhasználásáról az impresszumban tájékozódhatsz.
Impresszum / Adatkezelés